2777
2789
عنوان

آبله مرغان

400 بازدید | 6 پست

سلام خانوما،دخترم ۱۴ سالشه،  تمام تنش دون دون قرمز شده به جز موهاش و دستاش و صورتش، و فقط دون دون های خیلی شدید روی سینه هاش و شکمشه، بردیمش دکتر و گفت مشکوک به آبله مرغانه،حالا شما چه تجربیاتی دارید؟ چقدر طول میکشه که دون دون ها برن؟

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.
دونهاش مث تاوله؟ اگه آبله مرغانه استراحت کنه بعد یک هفته الی ده روز خوب میشه دکتر دارو داد؟

مثل تاول خیلی نه اما مثل کهیره، اره دو تا آمپول داد و یه شرکت هیدروکسی زین و پماد کالاندولا 

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مثل تاول خیلی نه اما مثل کهیره، اره دو تا آمپول داد و یه شرکت هیدروکسی زین و پماد کالاندولا 

اگه دونه ها حالت ابکی داشته باشن آبله مرغونه

من تجربش کردم

ببین‌فعلا قرنطینه اش کن ظروف جدا

ی پماد بعد میده و ی قرص ک‌پماد برا خشک شدن دونه هاس

و‌قرص برا اینکه خارش پیدا نکنه

بقیشم‌شاید تب کنه ک استامینی فون

فقط بگو اگه خارش داشتی اصلا دست نزن

یه باد بزن بذار کنارش بگو خودتو باد کن 

لباس خنک و گشادم تنش کنه 

روی تاولا هم غلت نزنه که نترکن جاش بمونه گود شه 

بعد ک خشک شد دیگه موردی نداره

صابون‌detol هم دکتر ب من داد ک باهاش حموم کنم ک زودتر خشک‌بشن و خوب شن 

البته هنوز ک دخترتون اگه ابله باشه تازس حموم هنوز زوده براش 

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اولش مث کهیره میریزه بعد دورش قرمز میمونه خودشون ابکی میشن مث تاول 

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اولش مث کهیره میریزه بعد دورش قرمز میمونه خودشون ابکی میشن مث تاول 

خیلی خیلی ممنونم بابت راهنمایی عزیزم 🤍🤍💕

خیلی خیلی ممنونم بابت راهنمایی عزیزم 🤍🤍💕

خواهش میکنم عزیزم💕😍🌼