2789
عنوان

مهمانی

100 بازدید | 8 پست

سلام خانما...مهمون دارم فرداشب میخوام خورش قیمه بذارم...دوستمون هست ولی خب میخوام خوب ازجلوشون دربیام...چون همیشه خیلی تعارفمون میکردن..بنظرتون دیگه چیا کنارش باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی قیمه به همراه دوغ و سبزی خوردن برنج زعفرونی با ته دیگ اعلا.همین والا من خودم از تشریفات زیاد بدم میاد 

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بنظرم یا کباب مرغ کن بذار کنارش یا مرغ بذار توی فر ک خیلی مجلسی تر باشه( مرغت فقط خورشت نباشه) ی سوپ ساده یا ژله ای چیزیم درست کن واسه پیش غذا و دسر دیگ سبزی و سالاد و ترشیم بذار ی دوغ و ی نوشابه ام بذار سفرتو رنگین کن

لطفاا اگه با نظرم مخالفی رد شو فقط حوصله بحث ندارم😐❤

سالاد ماکارونی یا لازانیا یا مرغ سوخاری یا الویه یا کباب کوبیده سالاد فصل که باشه سالاد کاهو و کلمم میتونی بجاش درست کنی

دسرم که میتونی چیزای مختلف درست کنی

از این مجیک بالا درست کن بعد موقعی که اومدن شیر داغ کن و اونارم بزار کنازش چون هوا سرده میچسبه

سوپم که بعنوان پیش غذا میتونی درست کنی

پس چی؟ بازم اومدن مرغ و چلوگوشت وکباب اینا دادم

میدونی قیمه چقدر گوشت میخواد تهشم قیمس همون پول بده ماهی یا مرغ بگیر دادن غذایی تکراری اشکالی نداره که ولی میخوای خوب باشه قیمه نده