2789
عنوان

مادر شوهرم

119 بازدید | 13 پست

بچه ها من مادر شوهرم تنهاست یعنی پدر شوهرم دو تا زن داره کلا پیش این نمیاد شوهر منم بچه آخریه ...چند سال پیشم پسر جوونشو از دست داده همش یاد اون میفته گریه می‌کنه... حالا ما عقدیم تازه خونه رهن کردیم داریم وسیله میچینیم دیشب به شوهرم گفتم بریم خونه خودمون بخوابیم یکم ناراحتی کرد که مامانم تنهاست گفتم خب آخرش که چی .. رفتیم اونجا خوابیدیم ولی حس کردم همش نگران مامانش بوده مامانش خودش گفت بابا نگران نباش من نمی‌ترسم ولی خود شوهرم نگرانش بود ...حالا همش میترسم بعد اینکه رفتیم خونه خودمون هم همش بخواد فکر مامانش باشه

خیالت راحت بعدازدواجتون هم همینجوری میشه

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یه خونه خیلی نزدیک رهن میکردین 

بابا خواهر شوهرم چسبیده خونش به خونه مادر شوهرم...دیگه جای نگرانی نداره شوهرم زیادی شلوغش می‌کنه ..با خیال راحت یه شب نمی‌تونیم کنار هم باشیم ..بعدم بابام اینا گفتن باید نزدیک ما باشی 

یعنی چکار کنیم بیاد پیش ما زندگی کنه؟مگه میشه آخه 

نه بالاخره شماهم جوونین و فانتزی دارین 

ولی خوبه که خودت گاهی به شوهرت پیشنهاد بدی که امشب بریم خونه مادرت با مادرت بیاد خونه ما 

اینجوری شوهرت میفهمه که تو مشکلی با مادرش نداری 

نه بالاخره شماهم جوونین و فانتزی دارین  ولی خوبه که خودت گاهی به شوهرت پیشنهاد بدی که امشب بری ...

گاهی آره ولی نه هر شب..شوهرم انگار انتظار داره هر شب پیش ما باشه