2777
2789
عنوان

بی بی چک کمرنگ؟؟!

117 بازدید | 8 پست

سلام بچها من ماه پیش ی سقط ۵هفته و۳روز داشتم دکترم گفت مشکلی نداره رابطه بدون جلوگیری ... حالا ۳۷روز میگذره بی بی چک زدم هاله انداخت ...هاله کمرنگ ربطی نداره ب سقط واینا؟؟چون شنیدم همه میگن باید پررنگ باشه کسی هاله کمرنگ بوده و نی نی سالم؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا دوباره بهت نی نی بخشیده عزیزم مبارکه

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

من روز34دورمم 

3روز عقب انداختم 

دیروز هاله انداخت مثه مو 

به نظرت زود زدم استارتر؟؟ممکنه منم باردار باشم؟

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
مبارکت باشه منم موقع بارداری پسرم خییییلی کمرنگ بود اما مثبت شد دکتر گفت بخاطر اینکه اولشه کمرنگه

مرسی عزیزم...ینی بعدش دیگه استفاده نکردین ببینی پررنگ شد یا ن؟

بنظر من ک بارداری عزیزم مبارکه❤

خدا از زبونت بشنوه برام دعا کن 

پریود نشم و حامله باشم

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...