2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

619 بازدید | 31 پست

بچه ه همه نظرتونو بگین.ی خواهر شوهر دارم خیلی کارهای اشتباه کرده از رابطه جنسی تا خیلی چیزای دیکه و خیانت دوس پسرش.اینا رو ب من میگف .خانوادش کم و بیش از کارهاش سردراودن .اکثر اعضای خانواده بخاطر همینکارها مدتها باهاش قهر بودن.و فقط من باهاش خوب بودم و کنار من بود.انگار پیش من احساس ارامش داشت..تا اینکه کم کم اعتماد خانوادشو جلب کرد.و اونا اعتماد کردن بهش.حالا همش با خواهرش ب من کم محلی میکنه.تیکه میپرونه.کم‌محلیش ب درک.حرصم‌میگیره ازین ادم قدر نشناس. ی موقعی و تا مدتها سنگ صبورش بودم.شیطونه میگه برم پته اش رو بریزم رو اب لبته هیشوقت اینکارو نمیکنم .باید اروم شم.اصلا باهم‌حرف ننیزنیم.چجوری برسونم بهش .خیلی ناراحتم واقعا .دستم‌نمک نداره

برات مهم نباشه مهم همسرته که حواسش بهت باشه

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما هم کم محلی کن

ولی آبرو ریزی نه

از حرفای گذشت‌ بر علیهش استفاده کن

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
در اصل اون موقع تو باهاش رفاقت نمیکردی داشتی حلش میدادی تو چاه  آدم وقتی یه کار اشتباه میکنه د ...

دوست عزیز خواهشا قضاوت نکن.اون همچنان داره ب این کاراش ادامه میده.حتی من ب خواهر بزرگش هم گفتم هیشکازی نکرد

عزیزم یه روزی شما محرم اسرارش بودی و بهش آرامش میدادی حالا اون چه یادش رفته چه یادش هست شما یه خوبی کردی و تمام شد و رفت الان کارهای خوبت رو خراب نکن و آبروش رو نبر چون همه ی ما ممکنه پامون بلغزه و خطا کنیم و زمین گرده 

بذار گذر زمان همه چیز رو حل می کنه شاید از شما خجالت میکشه که همه چی رو می دونی یه سیب که بالا بره هزارتا چرخ میخوره تا بیاد پایین شما زندگی خودت رو بکن و آرامشت رو به هم نریز انشاءالله که ایشون هم عوض شده و دوست داره مثل بقیه درست زندگی کنه

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
دوست عزیز خواهشا قضاوت نکن.اون همچنان داره ب این کاراش ادامه میده.حتی من ب خواهر بزرگش هم گفتم هیشکا ...

پس ولش کن بزار گم شه تو چرا شریک کارای کثیف اون بشی.....

اگه اون دو قدم ازت فاصله گرفته تو صد قدم از این آدم سمی دور شو 

یاااا خدا

چرا ن اول فعل من تایپ نشده؟!!!! 

استفاده نکن

از حرفاش برعلیه استفاده نکن

آبروریزی نکن

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری