2777
2789
عنوان

سوال شرعی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 97 پست
@متین،بالام       خوبی عزیزم من زهرام برام زیارت عاشورا خوندی کاربری قبلیم ترک ...

عه زهرا جان.سلام.خوبی دختر؟

آره اتفاقا گفتی وقت دکتر داری ها،بعد چند روز همون تاپیکت بهت پیام دادم که رفتی دکتر چی گفت؟

دیدم خبری نشده.رفتم پروفایلت.دیدم عی دل غافل رفتی که.اما باز یادت بودم.بفکرت بودم.

عجب تصادفی دختر.کار خدارو ببین ها.

خوبی؟چیشد دکتر چی گفت؟

خب چرت و پرت نذارین لطفا مردم و اسیر بند نکنین بااین احکام از خدا وعبادت دور نکنین ای بابا اینجاهم و ...

شما که اعتقاد نداری جمع کن برو

باشعور_باشیم#  

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام همین که اب به همجا برسه کافی هستش غسل هم دو‌نوع ترتیبی وارتماسی در غسل ترتیبی اول سروگردن میا ...

تشکر فراوان محتاجیم به دعا 🌹

۲۲ سالمه و ۱۰ ساله دچار بیماری سختی شدم برای سلامتیم دعا کنید که به هر دری زدم بسته بود یعنی چه حکمتیه تو این جون دادن و بین زمین و آسمون معلق بودن ...
در رکعت اول نماز واجبه

https://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa3912

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
حق با شماست از واجبات نیست 

خیلی التماس دعا دارم🌱🌱

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
خب خدا که اونا رو از قبل انتخاب کرده چ نیازی ب ماها هست ؟؟؟ مگه پنچ تن صاحب تمامه صفاته خدا نیستن ؟ ...

قرارنیست همه انسان ها تمام و کمال صاحب کل صفات خدا باشن

همین که انسان ها سعی کنن هرچه بیشتر این صفات رو در خودشون به وجود بیارن یعنی تو مسیر تکامل حرکت میکنن

بازم تکراری میکنم خدا نیازی به ما نداره کار خالق خلق کردنه اون هم هدفمند و با نظم 

احکام قرآن مثل نماز و روزه و حجاب و زکات و کمک به نیازمندان و سایر احکامش تو قرآن کاملا واضحه و جای ...

نماز مشخصه روزه مشخصه قبله مشخصه مدل وضو گرفتن مشخصه عقلتم کامله 

فقط بدون گفتن امام زمان بیاد انگار ی دین جدید اورده ینی اتقد اسلام برای ما ی جور دیگ جلوه داده شده

دیگ هرکس ب عقل خودش شما میخوای تقلید کنی بکن

قرارنیست همه انسان ها تمام و کمال صاحب کل صفات خدا باشن همین که انسان ها سعی کنن هرچه بیشتر این صفا ...

خو چرا مارو ب وجود میاره ؟؟ی چیز جدید خلق کنه 

خدا ک ب هدفش رسیده پس چرا همش انسان ب وجود میاره؟؟

استارتر عزیز ...چطوری میشه حلالیت طلبید ...وقتی با طرف راحت نیستیم و خجالت میکشیم ...  و یا چطور میتونیم از یه مرده حلالیت بطلبیم ...غیر از خیرات دادن ...چون خیراتو نمیتونم بدم ...ولی فاتحه و ...میتونم ...