2777
2789

که دورغگو و خیانت کار باشه 🤧 

مامانش مثلا مهمون بیاد آب بخوره چون وسواسی اون لیوان رو میشکنه........... میگه کثیفه 

الان اومدن خواستگاری بابام گفته باید جواب + بدی بچه ها اگر اینجوری باشه زندگیمون خاکستر میشه  

پ. ن:✅ شما اینجور مادرشوهر داشتین خودتون یا یکی از نزدیکان و آشنایان خود و چیکار کرد با پسره ازدواج کرد یانه؟؟؟؟؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
طفلی مریضه...باید بردش دکتر 

قبل از فوت  پدر خواستگارم اینجوری بوده ولی  الان من میترسم درآینده  که ازدواج کردیم  همسرم هم از مادرش این روش رو یاد بگیرم 

نه

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!

مادرشوهر من که هیچیش نیس

روزگارمو سیاه کرده

وای بحال چنین ادم مریضی که تو تعریف کردی

اگر میخوای جوون مرگ بشی ، به این ادم جواب مثبت بده

خدایا تو یاورم باش💔🥺 اکانت دوممه با این بیشتر درد دل میکنم 🌹😔
فقط مادره!!!نکنه کارخانه لیوان و بلورجات داره؟؟

بابا همسرم کارمند  بانک بوده  

رفته بانک و به رئیس بانک گفته یا علی ( اسم مستعار پدر خواستگارم) رو  خونه میدین یا طلاق اش میدم 

طفلی مریضه...باید بردش دکتر 

میشه بالا یه مثال زدم بگی زندگی میکنی یانه پسره میگه نمیتونم از مامانم جدا شم باید بعد از ازدواج داخل خونه بابام زندگی کنیم 

[QUOTE=177793195]میشه درمورد مورد بالاهم بهم بگی و راهنمایی کنید [/QUOTخدایی زندگی با همچین خانمی سخته،خانواده ات رو قانع کن.من دوستم مادرشوهرش وسواس شدید داشت بعد سه سال جداشد،چون شوهرش هم وسواسی شده بود

بیش از حد خوبی نکن