2777
2789
ببخشیدیه سوال دیگه برای پیش قسط سکه بایدپرداخت کنن دیگه؟کمترین تعدادچقدره؟

ببین من میتونم یه کمکایی بهت بکنم اما خب من نمیدونم توی این طلاق کی مقصر بوده،مثلا اگه من بدونم پسر مظلوم بوده خب طبیعتا نمیام چیزی بگم که به ضرر اون باشه دلم میسوزه براش خخخ

اما در کل پیش قسط هم ب تشخیص قاضیه

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
ببین من میتونم یه کمکایی بهت بکنم اما خب من نمیدونم توی این طلاق کی مقصر بوده،مثلا اگه من بدونم پسر ...

نه چون اقاهرروزکتکم میزدن جداشدم واگه مظلوم بودن هیچ وقت این اشتباه روانجام نمیدادم مسلما

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه چون اقاهرروزکتکم میزدن جداشدم واگه مظلوم بودن هیچ وقت این اشتباه روانجام نمیدادم مسلما

خب پس

شما شاهدایی ببر که فلانی انقد املاک داشته ب نام مادرش زده

شغلش اینه و ممکنه درامد ثابت نداشته باشه اما درامدش بالاس و به قاضی یا وکیلت بگو که مثلا این گردش مالی بالاش هست

این درامدش بوده و از این حرفا تا هم پیش قسطو برات بالاتر بزنه هم خوده قسط رو

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
خب پس شما شاهدایی ببر که فلانی انقد املاک داشته ب نام مادرش زده شغلش اینه و ممکنه درامد ثابت نداشت ...

این اقاکلا منوبانقشه راهی طلاق کردچون طلاهاموگرفت خونه بگیره گرفت همونجازدبه اسم مادرش البته قولنامه ای بودوماشینشم فک کنم به اسم مادرش زده پس میتونم بگم که شاهددارم هم درامدش بالاس هم ایناروزده به اسم مادرش قبول میکنن بنظرتون؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
این اقاکلا منوبانقشه راهی طلاق کردچون طلاهاموگرفت خونه بگیره گرفت همونجازدبه اسم مادرش البته قولنامه ...

ببین اینکه گفتم زده ب نام مادرش منظورم این نبود که اینا رو میتونی بعنوان مهریه بگیری نه

منظورم این بود که ب قاضی بفهمونی این ادم فقیر و بدبختی نیست تا برات قسط و پیش قسط بالایی ببنده

شغلش چیه؟

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
ببین اینکه گفتم زده ب نام مادرش منظورم این نبود که اینا رو میتونی بعنوان مهریه بگیری نه منظورم این ...

بله متوجه هستم اگه به اسم خودش نباشه نمیشه کاریش کرد

یه وسیله ای رو گم کردم خیلی گرون گرفتم پیدا میشه؟

نوچ

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اره خب خوبه اینا رو همه رو به قاضی تفهیم کن مثلا بگو روزایی بوده که انقد پول میورده تو خونه ادم فق ...

خودشم میگفت میدم ولی فعلاندارم بایدهمینکاروکنم چون ادم خیلی پست وزرنگیه ممنونم ازتون خداخیرتون بده که راهنماییم کردین

کاری نکردم که😊🙏🌹

لطف کردین واقعاان شاءالله هرچی ازخدامیخواین بهتون بده🌷