عزیزم من خودم عادت به نصیحت ندارم اما چون تو موقعیت شمام دوس دارم یه مشکل یه غم یه بار از هم نوعم کم کنم هر چی که بخوای رو بدست میاری فقط کافیه بدونی مشکل از کجاست و هیچپقت کم میاری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب شغل و درامدش چیه و چقده؟ تا جایی که من دیدم کمترین مبلغی که اونو تقسیط میکنن هر سال یه سکه هست که ...
درامدش بستگی داره یه ماه نداره یه ماه ۱۰۰تومن ولی چون ازاده نمیشه ثابت کردممنونم
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
زندانم بره خب میره توی زندان زیر۱۸ساله ها با اون خلافکارا و ارازل و اوباش که یجا نیست بعدشم الان کر ...
ببخشیدیه سوال دیگه برای پیش قسط سکه بایدپرداخت کنن دیگه؟کمترین تعدادچقدره؟