2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به پسر برادرم تهمت زده ک بینی شکوندی 😐ازت فیلم عکس داریم میگن بهش بردن دادگستری  پرونده رو بست ...

خب واقعا فیلم دارن یا نه؟

اعتراض میدونی قضیش چجوریه؟ اینه که بار دوم یه قاضی دیگه پرونده رو بررسی میکنه

حالا اگه یه قضیه ای بوده که هیچ جوره نمیتونن ثابتش کنن خب طبیعتا توی تجدید نظر هم حکم عوض نمیشه

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
نمیدونم باشه عزیزم هر چی برام میادو جواب میدم

میشه بهم دربارا ازدواجم بگی ایا غریبس یا فامیله کی ازوداج میکنم 

بعد بگو کی میرم امام رضا 😁💓

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘
خب واقعا فیلم دارن یا نه؟ اعتراض میدونی قضیش چجوریه؟ اینه که بار دوم یه قاضی دیگه پرونده رو بررسی م ...

خب اگ داشتن ک پرونده بسته نمیشد 😞پسر برادرم ۱۷ سالشه میترسیم براش زندان بزنن

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘
تو کار ماشینه ظاهرو نمیدونم غریبه

نمیدونی کی ازدواج میکنم؟

غریبس عزیزم 26 27 28 اینه الانا نمیری دقیق نمیدونم شبیه جادوگرا شدم😂

😐😂 ممنون

سوال داری بپرس

بلد باشم جواب میدم در خدمتم

دادگاه مهریه برای پیش قسط گذاشته شده اقاهرچی که داره به اسم مادرش  هستش بنظرتون چقدربراش پیش قسط میادوهرچندماه سکه؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
خب اگ داشتن ک پرونده بسته نمیشد 😞پسر برادرم ۱۷ سالشه میترسیم براش زندان بزنن

نه ببینید یه چیزایی هست که قضیه صد درصد مشخص نیست اونجا خب ممکنه که توی تجدید نظر قاضی نظرش با قاضی اول یکی نباشه

اما اینی که گفتی این کارو نکرده و دلیلی برا اثباتش نداشتن قاعدتا توی تجدید نظر هم حکم تغییری نخواهد کرد

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒