2777
2789
عنوان

شب آرزوها

165 بازدید | 15 پست

امشب شب آرزوهاست به معنی کلمه کم اوردم دلم میخواد همه چی تموم بشه نفسم بالا نیاد و به ارامش برسم ولی بخاطر بچه ها مجبورم دووم بیارم تا به سر و سامون برسن .  دعا کنین بچه هام عاقبت بخیر بشن قضیه مد نظرمم زود به خیر بگذره و خودمم نبرم و مقاومت کنم . اگه جواب نمیدم از بی ادبیم نیست فقط خسته ام . براتون صلوات میفرستم .

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
انشالله که خدا بهتون صبر و ارامش بده  بچه هاتونم همه عاقبت بخیر بشن

ممنونم برات صلوات فرستادم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

انشالله گره از همه مشکلاتت باز کنه خدا 😔دعام کن لطفا سخت محتاج دعام

برات صلوات فرستادم

ایشالله که خدا بهت یه جوری نگاه کنه که فکرشم نکنی

ایشالله یجور به آسایش و آرامش برسی که شوک زده بشی

بگی ای خدا من منتظر این همه تحول تو زندگیم نبودم

ایشالله یه جور حال زندگیت رو عااااالی کنه

که هر ثانیه تو سجده شکر باشی

ایشالله که خدا بهت یه جوری نگاه کنه که فکرشم نکنی ایشالله یجور به آسایش و آرامش برسی که شوک زده بشی ...

انشالله خدا از زبونت بشنوه منم برات صلوات فرستادم

ممنون عزیزم حاجت روا باشی🌹🌹🌹

❣️❣️❣️

بله

لطفا دیدی لایک کن حذف کنم ممنونم

واییی خیلی ناز و تو دل برو هستی    

فدات شم از محبتته نظر لطفته ❤️❤️❤️ حالا بگو چی شنیده بودی 🤣

فدات شم از محبتته نظر لطفته ❤️❤️❤️ حالا بگو چی شنیده بودی 🤣

قربونت

فکر کنم تو یکی از تاپیکات که عکستو گذاشته بودی من دیر رسیدم بحث میکردن که خیلی ناز و بیبی فیس هستی ازون موقع مشتاق بودم ببینمت