2777
2789
عنوان

کتک زدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 38 پست

بیچاره بچه 

گونی برنج رو که میشه جمع کرد فدات بشم خودتو کنترل کن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکه خوبی امشب رفتم گوشی بگیرم ی خانمی ی بچه دختر ۲سال و خورده ای داشت چنان کوبید توگوشه بچه صورتش سیاه شد بعدم با سوئیچ ماشین هی میزد تو سر بچه میگفت گوشیمو شکستی ببین پول ندارم درست کنم 😭 الهی بمیرم برا بچش ....بازنه دعوام شد کم بود کتکش بزنم

خدا من و بکشه که دست رو بچه ی بی پناه بلند کردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عیزم عیب نداره خودت خودت واذیت نکن گلم همیشه یه مامان مهربون بودی حالا یه بار دعواش کردی مگه چیه

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

😭😭😭

عزیزم من وقتی بچمو بزنم حتی یه سیلی خییلی کوچیک مادرم این حرف رو به من می زنه البته با عصبانیت و خشم

من به شما جسارت نکردم گلم 

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
مامانم به من میگه  من به اسی چیزی نگفتم⁦☹️⁩⁦☹️⁩

حالا مادرشما خوبه😂

مادرمن میگه دخترمو دعواکنی با ترلی هیجده چرخ میام رو دلت آیا من فرزند این مادرم؟؟؟؟😑😳😂😂😂

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

عب نداره پیش میاد. هرمادر پدری از کوره در میره گاهی وقتا

منو داداشم بچه بودیم خیلی اذیت میکردیم مامانمو، مامانم برس و کفگیر پرت میکرد😑😂 گاهی میخورد بهمون دردمون میگرفت شدید گریه هم میکردیم 

گاهی نمیخورد گاهی برس الکی میشکست... 

خلاصه که الان یادمون میادبخدا خندمون میگیره فقط😂توام بعدا یکم بزرگ شد با خنده بگو تو انقد شر بودی کل کیسه برنجو میریختی زمین منو سکته میدادی شیطووون، اتفاقا براش یه خاطره با مزه هم میشه چون فک میکنه یه بچه شیطوووونه😁

نمیدونم تونستم منظورمو قشنگ برسونم یا نه... 

مادرم ۲سالگیم ی کشیده بم زد هنو یادمه برو عذر خواهی کن

وای خدا چه غلطی کردم😭😭😭😭

میدونم جبران نمیشه

همیشه من و یه ادم ظالم میبینه😭😭😭

کاش میمردم و اینکار و با بچه ام نمیکردم😭😭😭😭😭😭😭😭

وای خدا چه غلطی کردم😭😭😭😭 میدونم جبران نمیشه همیشه من و یه ادم ظالم میبینه😭😭😭 کاش میمردم و ...

نه بابا صبح یادش میره 

فردا ببرش بیرون یه چیزی واسش بخر که دلش شاد بشه

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80