2777
2789
عنوان

سیگار کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2067 بازدید | 48 پست
خوب به شوهرت بگو و بكش. اولش اذيتت ميكنه تا بخواي عادت كني سمتش نرو با چيزاي ديگه حال خودتو خوب كن

نمیذاره بکشم

بذاره هم میترسم خودش سیگاری شه بهشم اصلا نمیاد پسر خوبیه

سلام عزیزم خوبی بهتری انشاالله ؟ منم اینقدر دلم سیگاار میخواد ک نگو ب شوهرم گفتم گفت خجالت بکش این ح ...

سلام عزیزم،فدات شم تو خوبی

😄😄😄حالا برای فان بد نیست یبار بکشی ولی کلا خوب نیست،اعتیادش بالاست

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای رقصیدن و امتحان کردی

یجوریه ک دنیا ب کتف چپته

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
بخدا زودتر حالو خوب میکنه😂😂😂

حالا ی پیشنهاد میدی باور میکنه تاپیک رو تاپیک میاد دنبال ساقی😂😂😂

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢
همون منم بعضی وقتا دوست دارم نمیخام عادت کنم

اولش میگی فقط یه باره بعد دیگه وابستع میشی جوری که خودتم نمی فهمی 

پدر بزرگم همیشه میگفت : نزار اونی که دوسش داری ازت فاصله بگیره و باهات حرف نزنه،حرف نزدن ادمارو از هم دور میکنه،میگفت هر وقت مامان بزرگم باهاش قهر میکرد در ظرف خیاشورو سفت میکرد که مامان بزرگم نتونه،بازش کنه و مجبور شه، باهاش حرف بزنه،همینقدر عاشق:))♥️
حالا ی پیشنهاد میدی باور میکنه تاپیک رو تاپیک میاد دنبال ساقی😂😂😂

😂😂😂😂

اخه خودم بی پروا بودم مجردی

امتحان کردم هم سیگارو هم شرابو

شراب ی چیز دیگس

البته اونم در حد دوسه بار فقط

خاستم فقط تجربه کنم غرقش نشدم

وای رقصیدن و امتحان کردی یجوریه ک دنیا ب کتف چپته

دوماه پیش ورزش میکردم میرقصیدم فهمیدم دنیا با من سازش کوک نیست تو عمرم یه بار جوش نزده الان صورتم پره از بس عصبیم

نمیذاره بکشم بذاره هم میترسم خودش سیگاری شه بهشم اصلا نمیاد پسر خوبیه

اصلا به همسرت نگو شده بعد ده سال تو روت میاره  سیگار خوب خیلی گرونه ارزوناش هم اشغالن .. 

نی نی یار جان مادرت یهو قطع دسترسی نکن قبلش اخطار بده بی انصاف جنبه انتقاد داشته باشید 😁😁😁
😂😂😂😂 اخه خودم بی پروا بودم مجردی امتحان کردم هم سیگارو هم شرابو شراب ی چیز دیگس البته اونم د ...

نگوووو ب بقیه 😂😂😂

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢
خداروشکر خندیدی بخدا هیچی ارزش نداره سلامتیتو از دست بدی بعد شما خانم هستی ظریف هستی سیگار چیه

هیی خواهر سلامتی دارم مگه اصلا دوست ندارم دیگه زنده بمونم زندگی برام بی ارزش شده