2777
2789
عنوان

سیگار کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 48 پست

من خوشم نمیاد بکشم 

توصیه هم میکنم اینکارو نکن

حالا به فرض هم خواستی بخری از سوپر مارکت اسنپ فود سفارش بده چهار تا چیپس و ماست و خریداتو از اونجا بکن سیگارتم سفارش بده که با کاسب چشم تو چشم نشی 

یه دوست سیگاری داشتم یه شب تصادف کرده بود حالش بد بود شاید چهار تا پاکت کشید چون عملی هم بود حالا بماند نمیدونم چرا دوست داشت با من پاستوریزه دوستی کنه 

رفتیم از سوپری سیگار بخریم یارو انقدر بد نگامون کرد و میخواست به دوستم بند کنه و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای من 40ساله داره میکشه والا ندیدم حالشو خوب کنه فقط واسش ی ریه و قلب داغون ساخته..شما ک خانومی و ظریف این کارا چیه بابا..پاشو آهنگ بزار برقص شاد باش

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢

زیبایی تو از دست میدی ....پوستت چروک و تیره میشه و دندونات سیاه میشن علاوه بر این ریه هات خراب میشه مطمئن باش هیچ لذتی نداره

پدر بزرگم همیشه میگفت : نزار اونی که دوسش داری ازت فاصله بگیره و باهات حرف نزنه،حرف نزدن ادمارو از هم دور میکنه،میگفت هر وقت مامان بزرگم باهاش قهر میکرد در ظرف خیاشورو سفت میکرد که مامان بزرگم نتونه،بازش کنه و مجبور شه، باهاش حرف بزنه،همینقدر عاشق:))♥️
شراب رو امتحان کن اگر اعتقاد ب حرام بودنش نداری😅

توروحت 😂😂😂

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢
مشکلات ۵ دقیقه برام دود شن کافیه خسته شدم

عزیزم من بعد ده سال دوست پسرم رفت هرچند میدونم میخاد از ایران بره 

من باید این همه عمرم تباه شده کم کم شیشه بکشم

عوض نشید تعویض میشید

ببین حالتو دگرگون نمیکنه فقط  بهش وابسته میشی پولتو و دندوناتو و پوستتو باید بزاری رو دایره من خودم قایمکی میکشیدم  خیلی کم و تفننی یا وقتی حالم خراب بود و عصبی بودم الان بعد امدن کرونا کلا گداشتمش کنار با این اوضاع دود و مازوت دیگه سیگار سرطان رو شاخشه واقعا 

نی نی یار جان مادرت یهو قطع دسترسی نکن قبلش اخطار بده بی انصاف جنبه انتقاد داشته باشید 😁😁😁