2777
2789

هِلو دوستان 😇

مثل هر شب هیچ حرف پر محتوایی ندارم بهتون بزنم🥺

این جا نه قراره راجع تاریخ سیاسی و اقتصادی ایران حرف بزنیم نه قراره اورانیوم غنی کنیم😉❤

فقط قراره یه کم سرگرم شیم و دور هم بگیم و بخندیدم😇🍃

بخندیم تا عادت کنیم به خندیدن😇

دنیا اون قدر هم که فکر میکنیم جدی نیست❤

🍃🌸چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند🌸🍃

🍃🌸مشکلی گر سر راه تو ببند تو بخند🌸🍃

🍃🌸غصه ها فانی و باقی تو بخند🌸🍃

🍃🌸گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🌸🍃

پ.ن : تو رو خدا قهر و دعوا و ناراحتی به وجود نیارید.

اگه خواستید قهر و دعوا کنید یا برم نرم ، قبلش لطفا یه نگاه به سن و قد و قوارتون بکنید😉😉🍃🍃

@queen_of_hearts

@برفا22 💙

@کاپ_کیک_عصبانی 💚

@دخی_شیطوون 💛

@malakaromantic 💜

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من که گفتم امشب تگم نکن 🥺

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

سر کیفی بدم سرکیفی جون دل...

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@delaram2003  

@pariyajoooon  

@آرش_مسیح  

@هلناطلا  

@جذاب_لهنطی  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

والله همش نیشم بازه😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

توروخدا تو این شب عزیز برا بچه دار شدنمون دعا کنید

تنها خواسته اینه

اسمم زهراست..💞🌸

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

@آناتا  

@avakin  

@____farehe_____  

@__هاترا__  

@آنیدـپ  

@داغوووووون  

@دخترابادانی  

@بهارربانی  

@اعتصامی  

@مائده6525221  

@آناتا

جایی نری تا من بیامممممم

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...