2777
2789

خانمای ک خونه تکونی دارین یه نظر خاهی بکنم 

من با برادر شوهرم اینا تو یه ساختمونیم 

پنج خانواده ان 

با بچه های قدو نیم  قد 

بد  من میخام برا پسرم ختنه سوران بگیرم انشالا و تولدشم نزدیکه 

چون تو یه ساختمونیم در طول روز.هر ساعت میبینیم همووو

قرار بر این شد 

برادر شوهرامو دعوت کنم 

خودم میخام تو خونه کیک پزی کنم 

ب نظرتون.خونه تکونی کنم یا بزارم برا تابستون 

خونمم   تمیز نیست حقیقت ولی اپنظوریم نیست ک با یه مرتب کردن دستمال کشی.ظاهر تمیز ب نظر نیاد 

نظرتون چیه

من ب هدفم میرسیم انشالله   وزن اولیه 75..........هدفم اولم 65 .........دوم60..........سوم55

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برنامه ریزی میکنم وتوی ی کاغذ مینویسم سعی میکنم هر روز ی مقداریشو انحام بدم

خونم ۵۷متره  زیاد بزرگ نیست اول پرده پذیرایی رو شستم باپنل هاش اتوکردم نصب کردم

فرشمو داذم قالیشویی کوچیک هارم خودم شستم  مث پادری اینا 

ی روزم میزارم اتاق خواب ی روز اشپز خانه

دراخر ک چیدم گلهای مصنوعی  رومیشورم ولوستر واباژور وساعت اینارو تمیز میکنم

خانمای ک خونه تکونی دارین یه نظر خاهی بکنم  من با برادر شوهرم اینا تو یه ساختمونیم  &nbs ...

ببین من اگ ی مراسم اینجوری داشته باشم تمیز میکنم چون بقیه مواقع دیگه خونه منو  نمیبینن توی اون مراسم همه ک میان بزار خونت تمیز باسه 

اصلا نمیتونم خونه تکونی کنم خب کل سال هر جا کثیفه میسابیم

خونه تکونی کل سال ک نیست مثلا کل سال فرش میدین قالیشویی یا پرده میشورین ؟من سالی دوبار خونه تکونی میکنم البته فرش ها سالی یبار اگ چرک بشن ولی دیوار واشپزخونه و پرده اینا اساسی سالی دوبار تمیز میکنم

خونه تکونی کل سال ک نیست مثلا مل سال فرش میدین قالیشویی یا پرده میشورین ؟من سالی دوبار خونه تکونی می ...

پرده رو منم دوبار در سال میشورم قالیم دوسال یه بار منتها شب عید نیست حمومو دستشویی و کاشیم که همش میشوریم

ممنون دوستان میشه بگید برای شیشه پاک کن و جرم گیرو گاز پاک کن و سفید کننده از چه مارکهایی راضی هستی ...

من سالهاس از دستمال جادویی استفاده میکنم و اصن تابحال از شیشه پا کن استفاده نکردم ببین هرچی از خوبیش بگم کم کفتم اونقد تمیییز میکنه شیشه واینه رو کلا سطحو

من گازم استیله با کف وسیم میسابم و اخرسر دستمال حادویی میکشم مث اینه عکس ادم میافته روش

دیوارا با دستکش ی طرفو کف میکنم با تاید میکشم بعد از روش دستمال خیس ک کفشو بگیرع اخر یر دستمال جادویی ک لک اینا نمونه

اگ استفاده نکردی حتما یبار بخر