2777
2789
عنوان

اینستاگرام

69 بازدید | 10 پست
بچه ها من یه سری پیج لباس و کیف و اینا فالو داشتم همیشه هم میگفتم وضعم خوب بشه خرید کنم ازشون اما خب شرایطش پیش نمیومد چون خیلی قیمتا بالاست و باعث میشد همش بهانه‌گیری کنم

امشب زدم تمامشون رو حذف کردم چون واقعا واجب نبودن فقط وسوسه کننده و اعصاب خورد کن بودن

پیشنهاد میکنم شما هم اگه از این پیجا دارید که برای روز مبادا گذاشتید حذف کنید و خودتون رو راحت کنید

حتی پیج خیلی از این بلاگرها هم باعث میشه حسمون به خودمون و زندگیمون بد بشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یا این پیجایی که چیدمان جهیزیه میذارن

مد لباس میذارن 

و....

البته بعضیا واقعا درکشون بالاست و روشون تاثیر نمیذاره اما اگه یک درصد روی ذهنتون موثره حذف کنید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا این پیجایی که چیدمان جهیزیه میذارن مد لباس میذارن  و.... البته بعضیا واقعا درکشون بالاست ...

منم این دخترا رو میبینم همش بیرونن اعصابم خورد میشه 😒 امروز اینستامو پاکیدم

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
منم این دخترا رو میبینم همش بیرونن اعصابم خورد میشه 😒 امروز اینستامو پاکیدم

دقیقا هرچیزی دلیل حال بدته حذف کن

منم داشتم بعد مثل تو پاکش کردم 😅 البته پیج لباس نبود وسایل تزیینی  و اینجور چیزا بود  ح ...

🤣🤣🤣🤣

کلا اینستا ندارم😄

بهتر

من دختر ورزشکار تو اینستا میبینم حسودیم میشه😕ولی انگیزه هم میشن همین ورزش معمولی تو خونه رو بیخیال نشم

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
من دختر ورزشکار تو اینستا میبینم حسودیم میشه😕ولی انگیزه هم میشن همین ورزش معمولی تو خونه رو بیخیال ...

خیلی هم عالی