2777
2789
عنوان

اینستاگرام

69 بازدید | 10 پست
بچه ها من یه سری پیج لباس و کیف و اینا فالو داشتم همیشه هم میگفتم وضعم خوب بشه خرید کنم ازشون اما خب شرایطش پیش نمیومد چون خیلی قیمتا بالاست و باعث میشد همش بهانه‌گیری کنم

امشب زدم تمامشون رو حذف کردم چون واقعا واجب نبودن فقط وسوسه کننده و اعصاب خورد کن بودن

پیشنهاد میکنم شما هم اگه از این پیجا دارید که برای روز مبادا گذاشتید حذف کنید و خودتون رو راحت کنید

حتی پیج خیلی از این بلاگرها هم باعث میشه حسمون به خودمون و زندگیمون بد بشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یا این پیجایی که چیدمان جهیزیه میذارن

مد لباس میذارن 

و....

البته بعضیا واقعا درکشون بالاست و روشون تاثیر نمیذاره اما اگه یک درصد روی ذهنتون موثره حذف کنید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یا این پیجایی که چیدمان جهیزیه میذارن مد لباس میذارن  و.... البته بعضیا واقعا درکشون بالاست ...

منم این دخترا رو میبینم همش بیرونن اعصابم خورد میشه 😒 امروز اینستامو پاکیدم

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
منم این دخترا رو میبینم همش بیرونن اعصابم خورد میشه 😒 امروز اینستامو پاکیدم

دقیقا هرچیزی دلیل حال بدته حذف کن

منم داشتم بعد مثل تو پاکش کردم 😅 البته پیج لباس نبود وسایل تزیینی  و اینجور چیزا بود  ح ...

🤣🤣🤣🤣

کلا اینستا ندارم😄

بهتر

من دختر ورزشکار تو اینستا میبینم حسودیم میشه😕ولی انگیزه هم میشن همین ورزش معمولی تو خونه رو بیخیال نشم

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
من دختر ورزشکار تو اینستا میبینم حسودیم میشه😕ولی انگیزه هم میشن همین ورزش معمولی تو خونه رو بیخیال ...

خیلی هم عالی