2777
2789
عنوان

دهه نودیا🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 82 پست
اره میدونم 😍😍😍😍 بیارش خواستگاری دخترخاله من😂😂😂

دیوونم مگه پسرمن مزه میپرونه ولی مظلومه🤪

از الان تعریف کنم بازار گرم شه😂😂😂

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂 والا من آزارم ب مورچه هم نمیرسید😅 ولی این اعجوبه هی منو میچزونه😐😐😂

😂😂😂 ای جانم اشکال نداره قربون صدقش برو به این زبونش 😁😁😁

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

😂😂😂من طرف توام راحت باش این اعجوبه رو هیچکی حریق نیست😂😂  

میدونم آجی💞💞💞🌹🌹

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
😅قربانت والا مجبورا همین کارو میکنم بلکه دست از سر کچل ما بردارع😁

😆😆😆😆 ایشالله بر میداره

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه مرده میره مشهد حرم امام رضا یهویی حین دعا کردن حرم شلوغ میشه همه شروع میکنن همهمه 😕 مرده داد می ...

😂😂😂

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤
@aghrab     @نیکی0     @marefat70     @دخمل_کورد_00   & ...

😂😂😂😂بسیارررر شنیدم

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏