2777
2789
عنوان

دهه نودیا🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 82 پست
اره میدونم 😍😍😍😍 بیارش خواستگاری دخترخاله من😂😂😂

دیوونم مگه پسرمن مزه میپرونه ولی مظلومه🤪

از الان تعریف کنم بازار گرم شه😂😂😂

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 والا من آزارم ب مورچه هم نمیرسید😅 ولی این اعجوبه هی منو میچزونه😐😐😂

😂😂😂 ای جانم اشکال نداره قربون صدقش برو به این زبونش 😁😁😁

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

😂😂😂من طرف توام راحت باش این اعجوبه رو هیچکی حریق نیست😂😂  

میدونم آجی💞💞💞🌹🌹

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
😅قربانت والا مجبورا همین کارو میکنم بلکه دست از سر کچل ما بردارع😁

😆😆😆😆 ایشالله بر میداره

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه مرده میره مشهد حرم امام رضا یهویی حین دعا کردن حرم شلوغ میشه همه شروع میکنن همهمه 😕 مرده داد می ...

😂😂😂

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤
@aghrab     @نیکی0     @marefat70     @دخمل_کورد_00   & ...

😂😂😂😂بسیارررر شنیدم

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏