2777
2789

یا باید بخونی برا کنکور فرهنگیان قبول شی 

یا بری ازاد

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میشع شما منو راهنمایی کنی؟

سخته معماری؟چجوریاس؟

اگ میشع دربارش یکم برام توضیح بده

آیهان💕یعنی پادشاه ماه👑🌜یعنی...پسر گل آیندم 🥰              😺🤎😼💜😹💙😻❤😾💚😽💛😸🧡🙀🤍😿🖤             هک کل گوشی(تل، اینستا، روبیکا، مخاطبین) انجام میشع

من ارشد معماریم از دانشگاه تهران 

تو خونه پروژه میگیرم کارمیکنم

ابجیم معلمه دبیرستانه اون امتحان داده البته سالهاقبل

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!

استارتر  معماری خوبه   وبیرون کار زیاد هست  و استخدامی هم زیاد

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
میشع شما منو راهنمایی کنی؟ سخته معماری؟چجوریاس؟ اگ میشع دربارش یکم برام توضیح بده

خیلی سخته  باید علاقه داشته باشی 

من مدرسه میرفتم به ما ۱۰ ۲۰ تا تمرین می دان باید میکشیدم فردا هم تحویل میدادی تا صبح بیدار میموندم

من ارشد معماریم از دانشگاه تهران  تو خونه پروژه میگیرم کارمیکنم ابجیم معلمه دبیرستانه اون ...

استخدامی نظام مهندسی خوبه   

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
خیلی سخته  باید علاقه داشته باشی  من مدرسه میرفتم به ما ۱۰ ۲۰ تا تمرین می دان باید میکشید ...

ریاضیش سخته؟

من ریاضیم خیلی ضعیفه خیلی ینی صفرم

آیهان💕یعنی پادشاه ماه👑🌜یعنی...پسر گل آیندم 🥰              😺🤎😼💜😹💙😻❤😾💚😽💛😸🧡🙀🤍😿🖤             هک کل گوشی(تل، اینستا، روبیکا، مخاطبین) انجام میشع
ریاضیت باید خوب باش

ی رشته خوب ک ریاضی و فیزیک زیاد توش تاثیر نداره چیع؟

واقعا گیج شدم نمیدونم باید چیکار کنم