2777
2789
عنوان

شب ارزوها

50 بازدید | 8 پست

سلام به همه نی نی سایتیای گل🌹

تو این شب بزرگ، همدیگرو از دعای خیر محروم نکنیم. التماس دعای زیاددددد از همتون دارم. 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من من من🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🤰🤰🤰👶🏼👶🏼👶🏼🤱🤱🤱👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
الهی همه به مراد دلشون برسن و همیشه لبشون خندون باشه♥️😊

آمین🌹🌹

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
شمام ب حاجتتون برسین خدا بهترینارو نصیب دلتون بکنه التماس دعا

ممنون عزیزم. شماهم حاجت روا باشید ان شالله. 🌹🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5944328/برام-دعامیکنید-باردار-باشم

ان شالله خدا ی کوچولوی سالم و صالح بهتون بده😍😍

من من من🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🤰🤰🤰👶🏼👶🏼👶🏼🤱🤱🤱👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓

حاجت روا باشی عزیزم. التماس دعا🌹🌹