بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم مرغ شکم پر اصلش برای شمالیاست، موادشو ما گردو انار پیاز اگه داشتین آلو چه یکم بزنین عالی میشه ب این موادش میگن لَوَنگین.. خیلی هم مشهوره نمیدونم اسم مرغ تنوریه شکم پر رو شنیدی مواد اونه.. مسافرا عاشق این غذای گیلانیا هستن.. ما مرغ و تو تنور میپزیم با این مواد.. حتما امتحان کنی عالی میشه
عزیزم مرغ شکم پر اصلش برای شمالیاست، موادشو ما گردو انار پیاز اگه داشتین آلو چه یکم بزنین عالی میشه ...
تنور نداریم گلم من اول تو قابلامه با اب میزار چنتا جوش بخوره بعد سرخش میکنم بعد موادی ک گفتمو میریزم داخلش و میزارم تو قابلامه زیرشم شعله پخش کن میزارم خودش اب میندازه بعدم میزارم تو فر خیلی خوب میشه ظهر جاریم برامون پخت عالی بود
تنور نداریم گلم من اول تو قابلامه با اب میزار چنتا جوش بخوره بعد سرخش میکنم بعد موادی ک گفتمو میریزم ...
اره اینجوری هم خوش مزه میشه.. من موادشو میگم ک خوبه طعمش.. اگه تونستی ی بار رو آتیش بپزی طعمش با فر و قابلمه فرق میکنه هر چند سخته رو اتیش پختن هر جایی هم نمیشه
تو قابلمه امتحان نکردم ولی مرغ و شکم پر ک کردی شکمشو بدوز قسمت دم رو یکم نگه دار ک سیخ فرو بره ،بعد اتیش روشن کن،مرغ و ب ی سیخ محکم یا چوب تمیز ک شسته شده از دم تا گردن فرو کن بعد دو تا چوب ک بالاشون ۷ شکله یا دو تا مانع اینور و اونور اتیش براز و سیخ مرغ رو بین اونا بزار تا پخته شه.. البته شاید مشکل باشه ولی عالی میشه😍