2777
2789
عنوان

خواستگاری!!!

260 بازدید | 21 پست

خانوم یکی از همکارای بابام که چند ساله بازنشسته شدن خونمون زنگ زد واسه خواستگاری اسم یکی از همکارای بابا رو گفت(دوست خونوادگیشونه)تا بریم ازشون تحقیق کنیم.ضمنا گفت پسرم تازه پذیرش ارتش شده

فردا صبحش زنگ زد نتیجه رو بپرسه مامانم گفت دخترم موقع امتحاناتشه باهاش حرف نزدم

اون اسم یکی دیگه از همکارای بابامو گفت(هم همشهریمونه و رفیق قدیمی بابام هم دوست صمیمی اونا)تا واسه تحقیق و شناخت بیشتر پیش اونم بریم

ما تحقیق کردیم از اون دو نفر و جوابمون مثبت بود

چون اون خانومه زنگ نزد مامانم صبح روز هفتم بهش زنگ زد تا بگه ما به یه شناخت نسبی رسیدیم و اگه مایلید تشریف بیارید واسه شناخت بیشتر و...

اونا ج ندادن ولی چند ساعت بعد خودش زنگ زد دلیل ج ندادنشو گفت و همینطور گفت خودم میام یه روزی خونتون

ولی ده روزه خبری نیست 

موندم که چرا لفتش میده!

داره تحقیق میکنه یا بخاطر کار پسرشه که هنوز استخدام رسمی نشده 

یا کامل منصرف شدن!

بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره میدونم کارمون بد بوده  ولی کاریه ک شده بنظرت چرا اینجوری میکنن من فراموشش کنم ؟! آخه خیل ...

اره فکرشونو نکن،اگه قسمت باشه میان و وصلت سر میگیره

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
آره میدونم کارمون بد بوده  ولی کاریه ک شده بنظرت چرا اینجوری میکنن من فراموشش کنم ؟! آخه خیل ...

منظورم اینه ک امکان نداره این زنگ زدنشون همینجوری الکی بشه و پِیشو نگیرن!!

اره فکرشونو نکن،اگه قسمت باشه میان و وصلت سر میگیره

من همش ذهنم درگیرشه

تا میام فراموش کنم مامانم با آب و تاب ازشون تعریف میکنه البته من پیش مامان حرف دلمو نمیگم و دقیقا برعکسشو میگم

اینطوری نشون میدم ک واسم مهم نیس!!

ولی خب گاهی با خودم میگم چرا زنگ زده وقتی قرار بوده اصلا نیان!!

یعنی چرا اینجوری طولش میدن

من تجربه خواستگاری سنتی نداشتم نمیدونم چند روز طول میکشه!

من همش ذهنم درگیرشه تا میام فراموش کنم مامانم با آب و تاب ازشون تعریف میکنه البته من پیش مامان حرف ...

شاید مشکلی براشون پیش اومده،ذهنتو درگیر نکن تا وقتی که بیان.به مامانتونم بگو هول نکنه،ینی چی اخه!

شاید مشکلی براشون پیش اومده،ذهنتو درگیر نکن تا وقتی که بیان.به مامانتونم بگو هول نکنه،ینی چی اخه!

منم هی میخوام یادم بره مامانم ازشون میگه

بنظرت اونا پشیمون شدن؟اگه منصرف شده باشن حالا به هر دلیلی نباید زنگ بزنن بهمون بگن؟

منم هی میخوام یادم بره مامانم ازشون میگه بنظرت اونا پشیمون شدن؟اگه منصرف شده باشن حالا به هر دلیلی ...

بنظر من مشکلی براشون پیش اومده،اما اگه منصرف شده باشن نه دیگه زنگ نمیزنن که بهتون بگن ما دیگه نخاستیم.

چندسالته؟

یکم بزرگتر شه به این روزات میخوندی منم تو این موقعیت بودم اومدن ردشون کردم  والا تحفه ای ام نیس ...

میدونم عزیزم چی میگی

بخدا من رشتم خیلی خوبه آینده شغلی و موقعیت خوبی دارم 

ولی چون پسره همکار پدرمه و خونوادشونو می شناسیم واسه همین خواستم بیان خونمون اونم که ادا میدن!!!چرا انقدر لفتش میدن آخه

بخدا من تا حالا همه رو از دم رد کردم حالا که یه کم این مورد چشمو گرفت اینجوری شده

بنظرت پشیمون شدن یا منتظرن کار پسرشون حلشه یا تحقیق میکنن یا ...؟!

قبل زنگ زدن تحقیق میکنن یا بعدش؟

به هر دلیلی اگه منصرف شن زنگ میزنن که بگن؟!

بنظر من مشکلی براشون پیش اومده،اما اگه منصرف شده باشن نه دیگه زنگ نمیزنن که بهتون بگن ما دیگه نخاستی ...

22سالمه

اونا خونواده مذهبی هستن و اسم اون دو نفرم که گفته واقعا ادمای محترم و امینی هستن

همش میگم اگه مطمئن نبودن اسم این دو نفر که دوست خونوادگیشون هستن رو میگفت یا نه