2777
2789
عنوان

رشته تجربی

214 بازدید | 20 پست

سلام 

گروه اول کنکوری ها 

شما پایه چندم هستید ، در روز چند ساعت میخونید، چقدر راضی هستید از رشتتون

گروه دوم دانشگاهی ها از رشته تجربی 

شما سال چند کنکور دادید، در روز چقدر میخوندید، الان به کجا رسیدید، میزان رضایت

گروه سوم فارغ التحصیل ها از رشته های تجربی 

رشته تحصیلیتون تو دانشگاه چی بود، سال کنکور، رتبه ، میزان رضایت ار شغلی که دارید ، شغل

ممنون میشم جواب بدید دوستان😽

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یازدهم تجربی هستم درخدمتم

میشه سوالامو جواب بدید🙏😽

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

چه گروه بندی هم کردی😂 پاشو برو درستو بخون بابا میخوای خوب درس بخونی نی نی سایتو بزار کنار

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

رشته ی انسانی

پای یازدهم

و روزی ۷ ساعت میخونم

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
چه گروه بندی هم کردی😂 پاشو برو درستو بخون بابا میخوای خوب درس بخونی نی نی سایتو بزار کنار

الان تایم استراحتمه انتخاب رشته دارم و دارم اطلاعات جمع میکنم

۹۸،سال آخر میانگین روزی۷ساعت از اول مهر،پزشکی،فعلا که بیکارم اما فارغ التحصیلها و دانشجوهای ترم بالایی که میشناسم رضایت چندانی ندارن به هیییچ عنوان حقوق ی پزشک عمومی با سختی کارش هماهنگی نداره

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464
چندمی

نهم

ببین تجربی خیلی سخته اگه علاقه داری میتونی موفق بشی اگه فقط صرفن برای زور خانواده و فیس بیای موفق نم ...

نه خیلی علاقه دارم ولی میترسم از حرفایی که بهم گفته شده مربع سیاه و باتلاق و ...

خواهرم تجربی بود روزی ۱۲ ساعت میخوند 

ورودی سال ۹۸ هست

و پزشکی میخونه

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍