2777
2789
عنوان

به نظرتون بگم بهش؟؟

126 بازدید | 11 پست

پری ردز همدیگرو دیدیم من و طرف مقابلم همه چی اکی بود فردای اون روز همش درگیر کار بود فقط اخر شب پیام داد شب بخیر گفت..امروزم از صبح فقط یه صبح بخیر گفت .منم ۱۲ ساعت پیش بهش زنگ زدم حتی یه زنگ‌نزد ببینه من چیکار داشتم

میخواستم بهش پیام بدم ۱۲ ساعت پیش بهت زنگ زدم حتی به روی خودت نیاوردی بهم‌پیام بدی ببینی چه مرگی داشتم میخواستم به روش بیارم اما نیاوردم و سکوت کردم منم 

برای اولین بار همو دیدین؟؟؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ۵ ماهی میشه باهمیم

حتما یچیش شده 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
هم رشته ایم تجهیزات پزشکی منم مثل اونم

هر کسی دیگه یک ساعت دو ساعت نهایت سه ساعت نتونه زنگ بزنه بعد سه ساعت میزنه اگه زنگ زده باشی بهش و جواب نداده باشه 

ببین مشکل چیه 

نکنه دیگه نمیخواد رابطه رو و نمیتونه بگه

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎