کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
تاپیکای مادر شوهر و دعوا با خواهر شوهر و از این حرفا چرا همیشه جذابیت خاصی داره؟😂ادم سیر نمیشه از این تاپیکا لامصب😂😂 تا جایی که بتونم برای تایپکای عکس تگتون میکنم جا نمونید😂🤪✌🏻 لباس تنم الان قرمزه، میدونم به تو ربطی نداشت ولی میتونستی نخونی😊😂😂حالا که لطف کردی تا اینجا چرت و پرتام رو خوندی ریپلای کن بگو چه امضای چرتی دلت خنک شه، نه اصن هر چه دل تنگت خواست بگو😂 راستی هیچ وقت یادمون نره پشت هر کدوم از این تاپیکا یه ادم واقعی نشسته نه مجازی! دل کسیو نشکنیم🙂♥️کجا میری نرو هنوز امضام ادامه داره😂میخوام چند تا رمان قشنگ بهت معرفی کنم: کوئوکا، فصل وصال، بی تو جهانم خالیست، ارثیه مادربزرگ، تب تند پیراهنت.خواننده مورد علاقم محسن یگانه و محسن چاوشیه .همیشه اهنگاشون ارامش میده.همه اینا به تو ربطی نداشت اره میدونم وقتت تلف شد😐😝با ارزوی موفقیت از طرف یه سینگل😂
در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟
حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍