2777
2789
عنوان

امشب شب آرزوهاست...💜✨دعام کنین

85 بازدید | 21 پست

خانومای مهربون برای حاجت دل من دعا کنین😢تا اخر رجب حاجتمو بگیرم 

منم برای شما آیه الکرسی میخونم❤️خیلی محتاجم به دعا خیلییییی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نماز لیله الرغائب رو خوندم...خدا ازم قبول کنه ان شاءالله 😍😍 امضای خدا پای همه حاجت های نی نی سایتی های گل 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

انشاالله ک همتون به هرچیزی ک ب صلاحتونه برسین همچنین خودم اول از خدامیخوام ک ی رشته خوب امسال قبول شم بعد عشقم ب جاهای خوب برسه زودتر بریم سرخونه زندگیمون و همیشه حال همه خوب باشه

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...

پنج صلوات و یک آیت الکرسی براتون خوندم منو بی نصیب نزارید امشب دعا کنیدذبه آرزوم برسم

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
ی صلواتم برای مشکل من بفرستین،لایکم کنین تا منم صلوات بفرستم براتون

صلوات و آیت الکرسی خوندم

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم