2777
2789
عنوان

فروش روسری

233 بازدید | 27 پست

خانم گلا کسی بوده ک خودش یا نزدیکاش معازه روسری فروشی داشته باشن ؟

روسریا رو معمولا با چند درصدسود میفروشن ؟؟؟ 

ب نطرتون کار پرردرامدی هست ؟

میخوام تو خونه بیارم و با پبج اینستاگرام بفروشم‌. 

سلام دوستم تازگیا این کارو انجام میده روسری از تولیدی میگیره تا یه هفته وقت داره بفروشه بعد هرچی نف ...

وااقعا ؟؟؟ چقدرخوووب ک میتونه ببره پس بده و روسری جدید بگیره 

من همش تو فکرم بود اونایی ک فروش نمیرن رو باید چیکار کرد 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وااقعا ؟؟؟ چقدرخوووب ک میتونه ببره پس بده و روسری جدید بگیره  من همش تو فکرم بود اونایی ک فروش ...

اره خودش گفت

فعلا هم خوب فروخته خداروشکر 

دوستم تو پارکینگ خونش میفروشه

تو وات و اینستا هم استوری میزاره از جنساش

سلام دوستم تازگیا این کارو انجام میده روسری از تولیدی میگیره تا یه هفته وقت داره بفروشه بعد هرچی نف ...

میخوام بدونم روسریا رو با چند درصد سود میفروشن ؟ 

مثلا روسری ای ک قیمت عمده اش ۶۰ تومنه رو چ قیمتی باید فروخت ؟ 

و این ک فروشش خوبه یا نه ؟ 

میخوام بدونم روسریا رو با چند درصد سود میفروشن ؟  مثلا روسری ای ک قیمت عمده اش ۶۰ تومنه رو چ ق ...

عزیزم‌ درخواستم قبول میکنی؟؟

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
اره خودش گفت فعلا هم خوب فروخته خداروشکر  دوستم تو پارکینگ خونش میفروشه تو وات و اینستا هم ا ...

تو تهران زندگی میکنه؟؟ 

خب خوبه  دوستت فضا برای فروش هم داره . من فقط انلاین میتونم بفروشم