2777
2789
عنوان

التماس دعا😍❤️💋

88 بازدید | 13 پست

ی روزایی تاپیک میزدم یا تو تاپیکای پرطرفدار میگفتم برا مامان شدنم صلوات بفرستین 

مرسی از همه اونایی ک دعاهای خوب در حقم کردن و برام صلوات فرستادن 

حالا من ی گل پسر پنج ماهه تو دلم دارم😍

امشب میون دعاهای قشنگتون برای به سلامت دنیا اومدن گل پسرم صاحب خونه شدنم و حاجات قلبیم دعا کنین💋💋💋❤️❤️❤️

الهی انرژی دعاهای قشنگتون هزاران برابر بیشتر به خودتون برگرده و به همه آرزوهاو حاجتای قلبیتون برسین 😍

التماس دعا مهربونا💋❤️🙏

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

التماس دعا

محدثه هستم برام دعا کنید 1401 پزشکی قبول شم

سایه پدر و مادر و خواهرم تا همیشه بالای سرم باشه

برای تک تک تون آرامش آرامش آرامش آرزو میکنم

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دعا کنید بچم رفلاکسیه ممنون

ایشالا حاجت روا بشین گلم 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

التماس دعا محدثه هستم برام دعا کنید 1401 پزشکی قبول شم سایه پدر و مادر و خواهرم تا همیشه بال ...

ایشالا حاجت روا بشین خانوم دکتر اینده😍❤️💋

برای منم دعا کنین اسمم لیلاس محتاج دعام خیلی 😔

الهی بهترین و قشنگترین اتفاقی که منتظرشی مثل ی معجزه از راه برسه و خوشحالترین باشی لیلای عزیز😍❤️

ایشالا حاجت روا بشین خانوم دکتر اینده😍❤️💋

ممنون عزیزدلم

ان شاءالله شماهم به خواسته هات برسی❤

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
برای خوب شدن لکنت دخترم هم دعا کنید ممنونم بچه ها طاقتم داره کمکم تموم میشه 

امیدوارم به لطف خدا خیلی زود نتیجه زحمتاتو ببینی و گل دخترت مثل بلبل برات شیرین زبونی بکنه گلم😘

ممنون عزیزدلم ان شاءالله شماهم به خواسته هات برسی❤

ممنون گلم😘🌹

امیدوارم به لطف خدا خیلی زود نتیجه زحمتاتو ببینی و گل دخترت مثل بلبل برات شیرین زبونی بکنه گلم😘

خدا ازدهنت بشنوه عزیزم یعنی من چنین روزی رو میبینم   شمام به حاجتتون برسی انشاءالله

خدایا ممنونم
خدا ازدهنت بشنوه عزیزم یعنی من چنین روزی رو میبینم    شمام به حاجتتون برسی انشاءالله

حتما میشه گلم خیلیا با گفتاردرمانی مشکلشون برطرف شده هیچوقت امیدتو و انرژیتو از دست نده 

ی روزی ب این روزات میخندی