2777
2789
عنوان

من مادربدیم

217 بازدید | 13 پست

دخترم چهارسالشه و من دوباره باردارم .استراحت مطلق داده دکتر .ازونورم این دخترم اینقدراذیتم میکنه ک حدنداره اومدم خونه مادرم .حتی یه لحظه یه جا بندنمیشه مدام مادرمو اذیت میکنه منواذیت میکنه به همه چی کارداره حصرت بدلم موند ده دیقه واسه خودش بازی کنه ...فقط میپیچه به ادم .کلافه شدم بخدا الانم مامانم رفته بیرون مدام دادمیزنه اب میخوام نون میخوام اینومیخوام اونونمیخوام ...گوشیتومیخوام منم کمردرددارم نمیتونم زیاد بلندشم 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

عزیزم  درکش کن برا دخترتم خیلی سخته این شرایط ... باید مدیریت کنی 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان عذاب وجدان دارم وه چرا این بچه رو ناراحت میکنم من ..گاهی ازباردتریم پشیمون میشم..گاهی هم میگم باشه ازتنهایی دربیادبچم خیلی حال بدی دارم این وسط 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

ببرش مشاوره کودک 

خودت نکیتونی اگر مادرت میتونه ببرش

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
عزیزم  درکش کن برا دخترتم خیلی سخته این شرایط ... باید مدیریت کنی

عذاب وجدانم واسه همینه دیگه ...

ببرش مشاوره کودک  خودت نکیتونی اگر مادرت میتونه ببرش

چرا.؟

عذاب وجدانم واسه همینه دیگه ...

سعی کن بیشتر محبت کنی 

نشسته باهاش نقاشی بکش یا ابرنگو اینا هی بغلش کن بوسش کن جلو مادرت هی بگو چقدر دوسش داری ب نطرم اینجور رفتاراش فقط برا جلب توجهه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

من ازدقتی باردارشدم خیلی عصبی و کم حوصله شدم قبلن اصن اینجوری نبودم 

چرا.؟

الان مهد با کرونا نمیشه بره 

اما اگر خیلی بیقراره و اینکه چون داره یک عضو به خانواده اضافه میشه ،ماور کودک خیلی میتونه بهش کمک کنه 

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
الان عذاب وجدان دارم وه چرا این بچه رو ناراحت میکنم من ..گاهی ازباردتریم پشیمون میشم..گاهی هم میگم ب ...

ببین شرایطو مدیریت کن تو میتونی 

گاهی شبا ب همسرت بگو بیاد ببره با ماشین بگردونتش بستنی چیزی بخره گوشیتو گاهی بده بهش فیلم و انیمیشن باهم ببینید نقاشی خمیر بازی اینا بازی کنید چیا دوست داره اونارو در حد معقول و متعادل براش بخر 

بازیهای فکری بگیر براش. قیچی مخصوص کاغذبری بخر براش اشکال هندسی براش بکش بگو اینارو ببر. یه کاغذ و خودکار وغلطگیر بهش بده رو کاغذ بنویسه ،با غلطگیر پاک کنه.بچه من ساعتها بااینا سرگرم میشه،کاری به کارم نداره. بچه س باید سرگرم باشه. من بچه م بدغذاست،هرسری یه بازی فکری میخرم تا یه مدت باهاش سرگرمه تند تندبهش غذا میدم. بعدش براش تکراریه،دوباره یه چی دیگه میخرم.

این روزا میگذره.بعدش یه هم بازی براش میاد.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا