بارانا۹۵۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 142 عنوان یزدیا بیایییییییییید 63 بازدید | 8 پست ارایشگاه تو یزد واسه هایلایت موی متوسط حدودا چقدر میگیرن؟اسم ارایشگاهم بگید ممنونم🌹 ما زنده به آنیم که آرام نگیریم / موجیم که آسودگی ما عدم ماست 1399/11/30 | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بارانا۹۵۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 142 سلامممم میشه اگه یزدی هستی یه سوال ازت بپرسم؟ یزدی نیستم ولی اگه بتونم کمک کنم بله ما زنده به آنیم که آرام نگیریم / موجیم که آسودگی ما عدم ماست
nafas8576 عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 1558 یزدی نیستم ولی اگه بتونم کمک کنم بله میخاستم بدونم یزد واسه ی زندگی کردن سخته؟ مثلا اگه یکی از کرج پاشه بره یزد زندگی کنهمیدونممربوط ی تاپیکتون نیست ولی برام چند وقتیه سوال شدهبازم ببخشید
بارانا۹۵۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 142 میخاستم بدونم یزد واسه ی زندگی کردن سخته؟ مثلا اگه یکی از کرج پاشه بره یزد زندگی کنه میدونم ... از چه لحاظ یعنیمن خودم قمی بودم عروس یزد شدم و چهار سالی هست یزدم و واقعا شهر اروم و خوبیهمردمش فهیم و بافرهنگن ما زنده به آنیم که آرام نگیریم / موجیم که آسودگی ما عدم ماست
nafas8576 عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 1558 از چه لحاظ یعنی من خودم قمی بودم عروس یزد شدم و چهار سالی هست یزدم و واقعا شهر اروم و خوبیه مردمش ... از لحاظ آرومی و ازین مورد ها منظورم بود که شما گفتی مرسی عزیزم ممنون 💜
بارانا۹۵۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 142 از لحاظ آرومی و ازین مورد ها منظورم بود که شما گفتی مرسی عزیزم ممنون 💜 خواهش میکنمهمه جا ادم خوب و بد داره ولی اینجا در مجموع خوبن ما زنده به آنیم که آرام نگیریم / موجیم که آسودگی ما عدم ماست
صبور7 عضویت: 1394/02/20 تعداد پست: 11413 خواهش میکنم همه جا ادم خوب و بد داره ولی اینجا در مجموع خوبن منم ازکرج میخوام میام پولم کمه کدوم متاطق پیشنهادمیدید جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
بارانا۹۵۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 142 منم ازکرج میخوام میام پولم کمه کدوم متاطق پیشنهادمیدید ببخشید دیر دیدم، منطقه ی خ مهدی، دهه فجر،بلوار مدرس اینا خوبن ما زنده به آنیم که آرام نگیریم / موجیم که آسودگی ما عدم ماست