2777
2789
عنوان

نمازخونا

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 22 پست

اینو یادت باشه با یک بار ترک کردن نماز کل ثوابایی ک از نماز خوندن به دست اوردی میپره . پس هیچوق ترک نماز نکن  . اولین چیززک اون دنیا ازت بازجوییه میشه نمازه

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم اینکه دوستان گفتن تقویم اذان کو نصب کنی خیلی موثره باد صبا نصب کن از نماز صبحت شروع کن ...

ممنونم عزیزم

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
ممنونم عزیزم

ی چیزی بگم؟نمازی ک با حضور قلب خونده بسه مصداق اصلاح رابطه با خداست،خدا خودش میگه هرکی رتبطه شو با من اصلاح کنه منم رابطه ی اونو با مردم درست میکنم

مطمئن باش پی نمازت رو ک بگیری خیلی خیر و برکت و ارامش بیشتری وارد زندگیت میشه

برای منم دعا کن🌹

منم تا دوماه پیش نمیخوندم ولی استارتشو زدم و خداروشکر ول نکردم تا الان 

حداقلش اینه که دیگه اون حس بد عذاب وجدانو ندارم 

وقتی نماز میخونم تصور میکنم فرشته ها و اماما بهم لبخند میزنن و برام کف میزنن (این تصور منه نخندید😂)

تا دو سه هفته بخونی دیگه عادت میکنی سختیش فقط همینه 

اگرم یادت میره آلارم بزار سر وقتش بخون

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
خوش به حالت دعا کن منم بتونم

کتاب سه دقیقه در قیامت اگر اشتباه نکنم همین کتاب زندگی منو عوض کرد اگه نخوندی حتما بخون.واقعا آرامشی ک الان دارمو حاظر نیسم با هیچی عوض کنم .ایشالا خدا دست هرکسی ک ب طرفش دراز میشه رو بگیره مطمعن باش میتونی عزیزم😍😘😘

کتاب سه دقیقه در قیامت اگر اشتباه نکنم همین کتاب زندگی منو عوض کرد اگه نخوندی حتما بخون.واقعا آرامشی ...

ممنون گلم🌹🌹

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙