2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچقد گناه کرده باشی و هرچقدم به نظرت دیر باشه باز انگار یه بمب خوشبختی میاد تو زندگیت و حتی چیزایی که واسشون دعا نکردی خود به خود راس و ریس می‌شن

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

فکر کن وظیفته حتما باید انجامش بدی

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
آرامش به زندگیت میاره با خدا حرف زدن یکی از لذت بخش ترین کاراییه که میتونی انجام بدی

آره خداییش میدونم فقط گاهی تنبلیم میشه باز ترک میکنم

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

آقای بهجت میگفتن نماز سر وقت خوندن خیلی مهمه

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
فکر کن وظیفته حتما باید انجامش بدی

میخام قلبی باشه گلم نه از سر رفع تکلیف

میخلام آرامش بگیرم صبور بشم

منم بعد از مدتها دوباره 3روزه که شروع کردم نماز میخونم، انقدر آرامش میده بهم.

وقتی نمیخونم اصلا روم نمیشه حتی دعا کنم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیفتد، رویا ببارد، دختران برقصند،  قند باشد ،  بوسه باشد، خدا بخندد به خاطر ما... ما که کاری نکرده ایم... 
من هم دلم می خواد نماز خون باشم نماز می خونم ولی نصفه  و نیمه  حالا امروز می خوام واقعا از ...

منم همینطور شماها هم برام دعا کنید بتونم

همین اذان گفت بخون نذار دیربشه که سخت ترمیشه خوندهمیشه اول وقت بخون دیگه عادت میکنی وبدون نمازانگاریه چیزی روگم کرده باشی آرامش نداری

نمازازقوی ترین آرام بخش های دنیاقوی تره 

سلام

عزیزم اینکه دوستان گفتن تقویم اذان کو نصب کنی خیلی موثره

باد صبا نصب کن

از نماز صبحت شروع کن چون اینطوری روزت قشنکتر میشه و با انرژی خوبی شروع میکنی

شب رو ب موقع بخواب صبح سر اذان بلند شو ،بقیه ی نمازهات رو هم اول وقت بخون،خود اول وقت خوندن اینقد حس خوبی داره ک ادم تشویق میشه ادامه بده

من خودمم مثل شما بودم،ی روز دعای توسل خوندم دعا کردم ک خدا منو کاهل نماز قرار نده،از اون روژ خیلی بهتر شدم

قبول باشه خواهز♥️