2777
2789
عنوان

بچها خیلی بهم ریختم..

177 بازدید | 22 پست

از دیشب تاپیک همون دختره ارزو و سحر و پسر عموشو خوندم...اصن حالم از دیشب تاحالا خیلی ریخته بهم بچها..همینطوری ناراحتم..

هی ب خودم میگم واسه هیچکی پیش نیاد...

لایکم نکنید ممنونم😘

چی شده 

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیدم ولی بهش فکر نکن داری انرژی منفی جذب خودت میکنی...شایدم کلا دروغ میگفته یه طلاق نامه به نام ارزو پیدا کرده براش داستان چیده پر  بازدید شه...داستانش شبیه این رمانای انلاین و فیلمای جنایی بود...باور نکن

انقدری که چشمم به امضاهاتون افتاد صلوات فرستادم هاله ای نور دور صورتم حس میکنم🙂، باتشکر از عذاب وجدان که یدونشو هم رد نکرد🥲
منم دیدم ولی بهش فکر نکن داری انرژی منفی جذب خودت میکنی...شایدم کلا دروغ میگفته یه طلاق نامه به نام ...

میگم اصن وسواس فکری گرفتم

میگم ی سوال ارزو نمیتونس از پسره مگ شکایت کنه؟؟؟ نه؟؟؟

لایکم نکنید ممنونم😘
ولی چنین چیزی اتفاق نمیفته اگه ارزو از اول دقت‌ میکرد که با چه خانواده ای وصل میکنه چنین اتفاقی نمیف ...

:(((( وای خدایا...از دیشب تاحالا میگم مگ ارزو نمیتونس از پسره شکایت کنه

لایکم نکنید ممنونم😘