2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این میخواد خانوادش نفهمن 

مشکلی نیس اگه درد داشت شیاف دیکلوفناک صد بگیر واسش اصلن چیزی نمیفهمه

فقط جاش مطمئن باشه بعضی سقط هاناقص میکنن طرفو

یه بزرگتر یا همسرش در جریان باشه حتمن

محبت عاشقانش خوبه نه سیاستمندانه...
من۶هفته سقط کردم مردم بخدا تازه تجربه رایمان طببعی ام داشتم زایمان انقد درد نذاشت سه ماهه بزرگع دیگه ...

وای منم بهش میگم گوش نمیده میگه تو مراقبم باشه میترسم چیزی باشه مسئولیتش و نمیتونم قبول کنم 

وای منم بهش میگم گوش نمیده میگه تو مراقبم باشه میترسم چیزی باشه مسئولیتش و نمیتونم قبول کنم 

من پیش دکتر سقط کردم یکی دوساعتم پیشش بودم بعد اومدم خونه ام گف باهام درتماس باش با شیاف قرص امپول انداختم شوهرمم درجریان بود باز وحشتناک درد داشتم من ادمی ام که درمقابل درد خیلی محکمم صدام درنیومد ولی بدتر از زایمان بود تازه ۶هفتع ی لختع خون نه بچه سه ماهه چرا انقد دیر اقدام کرده خب نگهش داره

من پیش دکتر سقط کردم یکی دوساعتم پیشش بودم بعد اومدم خونه ام گف باهام درتماس باش با شیاف قرص امپول ا ...

شوهرش راضی نمیشه آخه الانم میخواد سرخود این کارو بکنه 

شوهرش گفته حتی ازت شکایت میکنم 

این با اینکه راکوتان میخوره رفته سونو گفته سالمه کلی از پله پریده کارتون سنگین گذاشته رو شکمش ولی ام ...

من رفتم اول پیش عطاری کلیی دارو داد نزدیک دویستتومن دارو داد بعدش طناب میزدم زعفرون لیوان لیوان نیفتاد باید برع پیش دکتر تا اصولی سقط کنه والا عوارض دازه مثل نازایی

شوهرش راضی نمیشه آخه الانم میخواد سرخود این کارو بکنه  شوهرش گفته حتی ازت شکایت میکنم

خب بره سر خونع زتدگیش درس میشه بااین شزایط درس نیس من نزدیک دو سع تومن هزینه کرذم پیش متخصص ولی بعد ۱ماه هنوز عوارضش باهامه همش حالت تهو دارم سر درد دل درد

من رفتم اول پیش عطاری کلیی دارو داد نزدیک دویستتومن دارو داد بعدش طناب میزدم زعفرون لیوان لیوان نیفت ...

دکتر بهش گفته تا رضایت همسرت نباشه کاری نمیکنم 

شوهرشم راضی نمیشه 

خیلی بهش میگم گوش نمیده به حرفم شوهرشم راضی نیست گفته اگه سقط کنی ازت شکایت میکنم 

خب نکنه اینکارو وقتی شوهرشم راضیه لابد پشتش هس دیگه مردمم ک همیشه حرف میزنن سقط کردو خدایی نکرده دیگه حامله نشد چی؟

توروخدا بگو بخاطر خدا اینکارو نکنه