2777
2789
ممنونم عزیزم.شمام تهوع داری؟

نههه ندارم،دو سه روز ب پریودیم صبحها حسشو دلشتم اما فقط بادگلو میزدم و فک نیکردم ی چیزی تو گلومه،الانم اینجورم اما حالم بد نیس و بهم نمیخوره،همه چی هم میخورم،لواشک هم دوست دارم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نههه ندارم،دو سه روز ب پریودیم صبحها حسشو دلشتم اما فقط بادگلو میزدم و فک نیکردم ی چیزی تو گلومه،الا ...

دختره واسه همین لواشک میخوری

محبت عاشقانش خوبه نه سیاستمندانه...
من تا هفته ۶ فقط گشنم بود هرچی میخورم سیر نمیشدم. از ۶ ب بعد کمکم کم اشتها شدم و یه شب ک ابگوشت گذاش ...

وای انگار منی.دقیقا مثل همیم.من آلوچه خشک میخورم تهوعم بهتر میشه اما تامعدم خالی میشه تهوع ومعده درد میگیرم.اشتهایی به غذا هم ندارم

وای انگار منی.دقیقا مثل همیم.من آلوچه خشک میخورم تهوعم بهتر میشه اما تامعدم خالی میشه تهوع ومعده درد ...

من رب انار خونگی میخورم اندازه یه نخود حالم بهتر میشه. دکتر برام شربت الومینیوم جی نوشت ولی نخریدم فقط شبا سعی میکنم شام بیشتر بخورم و بعد شامم بادوم بسته انجیر خام میخورم و زود میخوابم. اگه دیر بخوابم باز گشنم میشه😅 شامم لوبیا پلو و دمی گوجه سیب زمینی و عدس پلو  بهم میسازه چون گوشت نداره

وای انگار منی.دقیقا مثل همیم.من آلوچه خشک میخورم تهوعم بهتر میشه اما تامعدم خالی میشه تهوع ومعده درد ...

سعی کن میوه بخوری چندتا بشور بزار رو میز از صب کم کم شروع کن. من چند روزه ویار خیار دارم اخ میچسبههههه😂 

شوهرم مسخره میکنه میگه هر چی گرون میشه تو هوس میکنی!😂😂😂