سلام من ۱۹سالمه و زمان پریودیمو دقیقا نمیدونم ولی معمولا ۴ام میشم یا حداقلش ۷ام هر ماه میشم و سیکل قاعدگی من بین ۲۸-۳۰هست ... ۴بهمن احتمال میدادم که پریود شم اما چون پریود نشدم با نامزدم که عقد کردیم برای اولین بار نزدیکی رابطه ی بدون دخول و الت به الت ،محافظت نشده داشتم ... و تا ۲۱روز هیچ خبری از پریودی نبود امافرداش دل درد خفیف داشتم و ترشح قرمز رنگ شد و ۲۷ام که فرداش بود لکه خون قهوه ای دادم و تا عصر فردا خونی نیومد و همون عصر که ۲۸ام میشه لکه خون بیشتر شد ۲۹ام دوبار لخته خون دیدم و یه حالتی مثل پریودی داشتم و امروز هم که ۳۰ام هست کمی خون روشن دیدم و سوالم اینکه ایا من باردارم ؟ نامزدم میگه که من حس نکردم پیشاب اومده باشه چون گفت پشاب قبل از ارضا شدنه و اون ا ر ض ا نشده بود من هم قرصی مصرف نکردم فقط بعد از رابطه wc رفتم آیا با این حال احتمال بارداری دارم؟ و البته سه بار بیبی چکم هم منفی شد راهی جز ازمایش هست که بفهمم باردارم یا ن؟؟؟؟ من نمیخام باردار باشم الان 😿
یادش بخیر ادم تو نامزدی حتی یکماهم همدیگرو ندیده پریودش عقب میفته فک میکنه بارداره 😄🥴
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂