2777
2789
عنوان

بچه زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 46 پست
بعضی از پرستارا اخلاق پرستاری ندارن من وقتی درد زایمان داشتم  جیغ میکشیدم یکیشون برگشت بهم گفت ...

کسی که حوصله نداره نباید پرستار شه.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از خنده هندل میزنم😂😂😂😂😂😂😂 ایول ری اکشن مامانت 😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂

بابا من بچگی اینو مامانم گفت اصن تا مدت ها پوکر بودم 

جای خوبش اینجاست قیافه من کپی خودشه

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣

سلام. این استرس شما طبیعی هست. و همه دوست دارن بچه زیبایی داشته باشن از نظر خودشون و دیگران. ولی دوست عزیز شما سعی کن اینقدر خوب تربیت کنی تا همه عاشق رفتار بچه شما بشن. و دوستش داشته باشن.

من خودم دخترم سه هفته زود بدنیا اومد برای همین خیلی ریز و لاغر و بدون مو بود. بعد دو ماه ماشاالله تپل و دوست داشتنی شد. الان هم چهره معمولی داره. ولی بیشتری ها دخترم رو بخاطر مودب بودنش دوست دارند و عاشق هستن.

مامان من تو بچگیم برگشت بهم گفت وقتی به دنیا اومدی انقدر زشت و کوچیک بودی گفتم این چیه دیگه 😐

خداییش این اسم کاربری های بامزه رو از کجا میاریددد 

حملهههههه کنییید خخ

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

دختر خواهر من وقتی به دنیا اومد خواهرم گفت هیچ حسی بهش ندارم ولی ما اونقدر این بچه رو ناز کردیم و بردیم بالا که وتلقين مثبت دادیم که الان رفتار خواهرم میبینم تعجب می‌کنم دقیقا برعکس روزای اول شده وکسی جرات نداره به دخترش بگه بالا چشمش ابروه اینقد که تلقین خوب اثر گذاشته رو خواهرم

خداییش این اسم کاربری های بامزه رو از کجا میاریددد  حملهههههه کنییید خخ

😂😂😂

آخه چون حمله زیاد صورت می‌گرفت تو سایت منم زدم حمله کنید دیدم جومونگ هم بهش میاد😂

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
😂😂😂 آخه چون حمله زیاد صورت می‌گرفت تو سایت منم زدم حمله کنید دیدم جومونگ هم بهش میاد😂

دِ لامصب انتخاب عکستم حرف نداره خخ

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست