2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به تدریج بله

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
برای من که خیلی من عاشق کتاب و رمانم کلا میرم یه دنیای دیگه برای خریدنش همیشه ذوق دارم 😁

میشه چنتا از کتابهای خوبی که خوندین بگین

رمان عاشقانه نباشع لطفا

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
میشه چنتا از کتابهای خوبی که خوندین بگین رمان عاشقانه نباشع لطفا

عزیزم من عاشقانه نمیخونم خودمم فانتزی و تخیلی میخونم خودم ۱۸ سالمه ولی خب کتاباش بچگونه نیست من مامانم خوند یکیش دوست داری اینجوری؟ 

عزیزم من عاشقانه نمیخونم خودمم فانتزی و تخیلی میخونم خودم ۱۸ سالمه ولی خب کتاباش بچگونه نیست من ماما ...

اره بگو

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
اره بگو

از نشر باژ کتاب های سریر شیشه ای ، سه تاج شوم ، کاراوال یجورایی عاشقانه میشه ولی من خیلی دوسش دارم فانتزی بیشتر ، سه تاج شوم 

رمان اسرار نیکولاس فلامل جاودان

روانشناسی هم کتاب روانشناسی تصویر سازی ذهنی ماکسول مالتز و جوجه اردک زشت درون کتابای خیلی خوبی هست

مرسی♥️

2823
2791
2779
2792