2777
2789
عنوان

از چه سنی بچه ها با دوست برن بیرون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 35 پست
🤣🤣🤣🤣من مامانم روی دوستام زوم کرده😐میگه ۳ سال دیگه میزارم الان زوده

الان چندی؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

از دوران ابتدایی با دوستام میتونستم خرازی و لوازم تحریری اینا واسه کارای مدرسه برم ولی واسه تفریح و سرگرمی و ولگردی دبیرستانم قایمکی و به بهونه های کلاس و کارای درسی میرفتیم😂 گاهی مامانم میدونست ولی کلا اجازه نداشتم با یه عده ی خاص تحت هیچ شرایطی جایی برم اما به اونا که اعتماد داشتن اوکی بودیم فقط هر گوری میرفتیم باید قبل اذان مغرب خونه میبودیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بیرون مثلا مهمونی یا خونه همدیگه؟ یا بیرون خیاباون؟ یا کافه؟سینما؟ کافه و کتابخونه و اینا به ...

حقیقتش من خودم رو میگم من مامانم نمیزاره فقط خونه یکی از دوستام میزاره که البته اونارو میشناسه فقط با اونا اجازه میده بقیه رو عمراااااا

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
مامان منم گیر داده میگه بزار ۱۸ سال بشی

راستش من خودم تا پیش دانشگاهی حق نداشتم برم مگه اونا که خانوادم میشناختن و میرفتم خونشون نه بیرون!بعدم که دانشگاه رفتم دیگه باید میرفتم.

الان ولی خب شرایط جامعه هم باید درنظر گرفته بشه.امنیت مثه قبل نیس ازنظر من

من همین یه دونه ام!
از دوران ابتدایی با دوستام میتونستم خرازی و لوازم تحریری اینا واسه کارای مدرسه برم ولی واسه تفریح و ...

توی دبیرستان ینی از چند سال اجازه میداد؟

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
راستش من خودم تا پیش دانشگاهی حق نداشتم برم مگه اونا که خانوادم میشناختن و میرفتم خونشون نه بیرون!بع ...

مامان منم همینو میگه اخه یکی از دوستاش وقتی با دوستش بیرون بودن معلوم نیست چه اتفاقی میفته وقتی برمیگرده دیکه هیچکدوم از اعضای خانوادشو نمیشناسه یه حالتی انگار خانوادش رو فراموش کرده مریض شد

راستش من خودم تا پیش دانشگاهی حق نداشتم برم مگه اونا که خانوادم میشناختن و میرفتم خونشون نه بیرون!بع ...

مامان من میگه ۱۸ سال

استارتر الان فهمیدم خودت والد نیستی و فرزندی

من که الانم که ترم آخر لیسانسم زیاد راحت بیرون نمیرم

قشنگ و خوب و کامل توضیح میدم کجا رفتم و با کی رفتم و کی رفتم و اومدم😐

دیرم کنم زنگ میزنن باید توضیح بدم تو مترو دارم خفه میشم😂

اینجا ایرانه فرزندم تا 50 سالگی هم بچشون محسوب میشی پس ریلکس باش

دوستان برام دعا کنید