2777
2789
عنوان

سلام خانوما

111 بازدید | 28 پست

من یه دختر ۱۷_سالم خانوذدم حتی نمیزارن تنها بیرون برم نه وات ساپ و هیچ برنامه دیگه ای ندارم

همش گیرای الکی 

یه بار نشده خودم برا خودم خرید کنم

پول تو جیبی هیچوقت نداشتم

کیا مثه من بودن

گاهی دلم میخواد برای فرار ازشون ازدوتج کنم

ولی داداشم که۱۲سالشه هر کار بخواد میکنه دلم برا خواهرای کوچیکم میسوزه

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

درس بخون شاغل شو  

تنها راهشه

با ازدواج از چاله به چاه میوفتی

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

همش میگن کاری داشتی با خودمون برو 

ولی از ده بار یه بار به حرفم گوش میدن

حالم از خودم بهم میخوره

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درس بخون شاغل شو   تنها راهشه با ازدواج از چاله به چاه میوفتی

اگه بزارن🙄

فکر کنم سر کارم دنبالم بیان

الان چطوری توی این سایتی پس😏😏😏😏

نمیدونن نی نی سایت آقا هم هست فکر میکنن فقط خانوما هستن

اگه باور نمیکنی ریپ نزن حالم خرابه حوصله توضیح ندارم

هیی دنیا 

من 15 سالمه تنهایی نمیرم بیرون ینی مامانم اجازه نمیده حتا با رفیقام! ولی خب بابام مشکلی نداره! 

واتساپ اینا چرا ک نه دارم همه برنامه هارو

بیشتر خانواده های ایرانی نسبت به پسرشون روشن فکرن اما دختر نه😏

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
درس بخون دستت ب جایی بند شد هر کاری دوس داری بکن ازدواج کنی میوفتی تازه زیره دست یه ادم جدید با مشکل ...

اونموقع هم فقط میزارن برم سرکار تگه گوش ندم دیگه حایی تو خونه ندارم

همش میگن کاری داشتی با خودمون برو  ولی از ده بار یه بار به حرفم گوش میدن حالم از خودم بهم میخ ...

من دیگه داره۲۳سالم میشه همین وضعیت رو دارم

تنها راه اینکه خوب درس بخون یه رشته خوب و آینده دار  یه شهربزرگ قبول شو

همش میگن کاری داشتی با خودمون برو  ولی از ده بار یه بار به حرفم گوش میدن حالم از خودم بهم میخ ...

عزیزم جامعه پر از گرگه بخدا الانم سنت کمه اونقدری تجربه نداری ک بذار کمی بزرگ شی وارد جامعه بشی اون موقعه میفهمی علت سفت گیری هاشون رو

نمیدونن نی نی سایت آقا هم هست فکر میکنن فقط خانوما هستن اگه باور نمیکنی ریپ نزن حالم خرابه حوصله تو ...

ولش کن یه چی میگه واسه خودش😐میتونی تاریخچه نی نی سایتو از صفحه گوگل پاک کنی هر وقت خواستی بیای میتونی دوباره سرچ کنی

من دیگه داره۲۳سالم میشه همین وضعیت رو دارم تنها راه اینکه خوب درس بخون یه رشته خوب و آینده دار &nbs ...

نمیزارن برم سهر دیگه 

همین دانشگاهم به زور راضی شدن

عزیزم جامعه پر از گرگه بخدا الانم سنت کمه اونقدری تجربه نداری ک بذار کمی بزرگ شی وارد جامعه بشی اون ...

سنش کم نیس ماشالله یه سال دیگه میره به سن قانونی 

عزیزم جامعه پر از گرگه بخدا الانم سنت کمه اونقدری تجربه نداری ک بذار کمی بزرگ شی وارد جامعه بشی اون ...

آخه دلم میخواد دوستامو ببینم فقط کمی آزاد باشم

واقعا یعنی شما بهشون حق میدی

خب خانوادت نگرانتن😐الان زمونه قابل اعتماد نیس... سختگیری میکنن که دوست دارن... البته حق آزادی داری میتونی بری با دوستات بیرون... فقط اینجاشو نمیدونم چرا سخت گیری میکنن... اینقدرام خوب نی