2777
2789
کارش چی هست از کی شروع کرده اخلاقش چطوره

گفتم تو کامنتا 

نه من به شخصه دوسش ندارم خیلی حیله گره و انتظار داره همه جاسوس اون باشن

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا خانم معلمی که تو یکی از بهترین مدرسه های اصفهان درس میده، و کلاس خصوصی هم خیلی داره.

خانم مهندسی که دفتر مهندسی زده و پروژه زیاد داره.

خانم وکیلی که دفتر وکالت زده 

خانم آرایشگر خیلی فعال و بدنبال پیشرفت

و خیلی های دیگه

نکته مشترک همشون سختکوشی و تلاش زیادشونه.

اي واااي مث مني ولي واقعا حسرت نميخوري؟؟ من ك خيييلي ذهنم درگيره همش ميگم بايد ي كاري كنم با اين اين ...

چرا نمی خورم شب و روزم شده غصه منم خدارو شکر وضع شوهرم خوبه نیاز به کار ندارم ولی همیشه خانه دار بودنم آزارم میده خییییلی غصه دارم بابت این خییییلی

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
گفتم تو کامنتا  نه من به شخصه دوسش ندارم خیلی حیله گره و انتظار داره همه جاسوس اون باشن

قد کوتاهی و زشتی مگه دست خودشه؟؟,همین که موفق و پولداره شش هیچ از تو جلوه یه جوری گفتی قد کوتاهه و چهره ی زیبایی ندارع واقعاً حس کردم خ حسودی

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
قد کوتاهی و زشتی مگه دست خودشه؟؟,همین که موفق و پولداره شش هیچ از تو جلوه یه جوری گفتی قد کوتاهه و چ ...

😂😂😂😂😂 مدافع حقوق بشر  گفتم که تو زندگی زناشوییش هم کلی مشکل دارهدو تا بچه فوق العاده بی ادب هم تربیت کنه  بیش از حد مکاره و جوری رفتار میکنه که انگار همه باید جاسوس اون باشن 

در ضمن من خودمم زن موفقی ام اما گفته بود پولدار منن اینجور درنظر گرفتم با سرمایه ملیاردی گفتم اون 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
2790
2778
2791
2779
2792