2777
2789
عنوان

برای برنامه ریزی دیگه چی بنویسم؟

53 بازدید | 14 پست

به نظرتون دیگه چه حوزه هایی برای زندگی وجود داره که ننوشتمشون ؟

معنویت / سلامت،زیبایی و تناسب اندام/ مالی و حسابداری / مطالعه / هنر / توسعه فردی /خانواده و روابط / تفریح و سفر 

خدایا شکرت که هستی =)

همه رو نوشتی

آرزوها ، رویا پردازی ، اینارم‌میتونی اضافه کنی 

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه رو نوشتی آرزوها ، رویا پردازی ، اینارم‌میتونی اضافه کنی 

ولی درست میگی ها این میره تو بخش فکر کردن و تصویر سازی ، به نظرم یه تایم باید باشه فقط فکر کنم 

تو معمولا چه موقع هایی رویا پردازی میکنی؟

خدایا شکرت که هستی =)
ولی درست میگی ها این میره تو بخش فکر کردن و تصویر سازی ، به نظرم یه تایم باید باشه فقط فکر کنم  ...

کل روز رو رویا پردازی‌میکنم😂از بس بیکارم

تایم‌خاصی نداره

میتونی رویا و ارزوهاتو روی کاغذ بنویسی و لوله کنی

و بندازی توی یک‌ جعبه 

بعد از یکسال بازشون کن ببین به کدوما رسیدی ...اینجوری جذابتره تا فکر‌کردن

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

نه منظورم خونه و ملک هست

آهان ... راست میگی خیلی واجبه این که یه مالی داشته باشی بزاری کنار برات کار کنه 

میگما من ندارم همچین چیزی ولی دارم کار میکنم به نظرت چجوری میشه هرچه زودتر بخرم؟ 

خدایا شکرت که هستی =)
کل روز رو رویا پردازی‌میکنم😂از بس بیکارم تایم‌خاصی نداره میتونی رویا و ارزوهاتو روی کاغذ بنویسی و ...

دقیقا فکر کردن و نقاشی کردن و نوشتن خیلی خوبه ...خدا خیرت بده بهم گفتی اینو

بشین برنامه ریزی کن توام، همینقدر که میتونی تصویر سازی کنی خیلی جلویی 

خدایا شکرت که هستی =)
آهان ... راست میگی خیلی واجبه این که یه مالی داشته باشی بزاری کنار برات کار کنه  میگما من ندار ...

نمیدونم اما من یه دفتر ارزوها دارم که یه عکس از خونه ای که دوس دارمتوش چسبوندم.بعد نوشتم دقیق که خونم چه ویژگی هایی داره.

من همین یه دونه ام!