2777
2789
عنوان

اینستا

127 بازدید | 33 پست

بچه ها راهکاری نیتس برای برگردون پیچی ک رمزشو یادم رفته خط کی روش پیچ زدم رو هم ندارم 

و ایمیل روش نیست 

می‌خوام دیلیت کنم حساب رو 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

عزیز راهی نداری بده هکر برات دلیت کن من میدم اقای صبوری هکر برام دلیت میزنه ۳۰تومن میگیره

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز راهی نداری بده هکر برات دلیت کن من میدم اقای صبوری هکر برام دلیت میزنه ۳۰تومن میگیره

میشه آیدی یا هرچیزی ازش داری رو بهم بدی 

بعد می‌تونه قبل دیلیت برام بیارتش  ی چیزایی رو چک کنم 

راهی وجود نداره رمزت رو یادت رفته شماره سیمکرات رو نداری ایمیل هم نداری دیگه راه دیگه ای نداره

شمارشو احتمالا بتونم پیدا کنم 

تو که میخوای دیلیت بزنی، ایدی پیچت رو بذار، افراد برای پیچت گزارش بزنن، پیجت بره هوا دیگه بیخودی پو ...

آخه باید تعداد بالا گزارش بزنند تا بپره

باشماره چطور میشه دیلت زد؟ 

یا شماره که نمیشه دیلیت زد - دیلیت اکانت باید نام کاربری و رمز عبور پیچ رو داشته باشی

شماره فقط به درد این میخوره که وقتی رمز رو فراموش کردی بتونی لینک بازیابی بگیری و رمز جدید انتخاب کنی

آخه باید تعداد بالا گزارش بزنند تا بپره

این همه اعضای نی نی سایت، همونطور که طرف تاپیک مزنه برای تاپیکم گزار بزنید بترکه - دوستان جوری گزارش میزنن که کاربری طرف هم میترکه

یه تاپیک بزن برای پیجت گزارش بزنن