2777
2789
عنوان

لبه های واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 93647 بازدید | 105 پست

این همه تفریحات سالم کتاب خوندن.. فیلم دیدن.. زبان یاد گرفتن.. 

اد باید ب اناتومی بدنتون توجه کنید ک چرا لبه و پرتگاه ندارم؟! 

هر موقع ب سن ازدواج و شرایطش رسیدید متوجه میشید... کنجکاوی زیاد خوب نیست  در این سن

این چه طرز راه کار دادنه بنده خدا ازتون سوال پرسید به جای جواب دادن دارید مسخره میکنید کارتون زشته 

عزیزم خود ارضایی واسه بدن ضرر داره هیچ وقت سمتش نرو 

گلم کنجکاوی نکن به واژنت دست نزن یه وقت آسیب میبینیا 

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند:کسی که در نوشته ای صلوات بر من را بنویسد، تا زمانی که نام من در آن نوشته باشد فرشتگان  برای او استغفار می کنند.     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالشون اینقدر حاشون خوبه مشکلی ندارن به واژنشون گیر میدن ببینن لایه لایس😒

من حالم خوب نیست

واسه همین چیزایی ک دوروبرم داره اتفاق میفته دارم داغون میشم واگه ب این جور چیزا گیرمیدم فقط واسه ایندمه نمیخوام چون کاری نکردم زندگیمم ازدست بدم 

من حالم خوب نیست واسه همین چیزایی ک دوروبرم داره اتفاق میفته دارم داغون میشم واگه ب این جور چیزا گی ...

داستان نساز 

لبه های واژن به کاری کردن یا نکردن ربطی نداره برای هر کسی یک‌شکلیه همین 

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁