2777
2789
عنوان

من حرف بدی زدم؟؟؟؟؟

367 بازدید | 37 پست

دیشب تولدم بود و من خبر نداشتم شوهرم کیک اینا گرفته بود و دوستمو با شوهرش دعوت کرده بود ک منم خبر نداشتم و میخواست غافلگیر کنه.شوهر دوستمم با شوهرم رفیقن.دوتا بچه فوووووووق العاده شلوغ،بیتربیت دارن ک اصلا میان خونم 💩میکنن میرن.منم یه بچه دارم.خونمون آپارتمانه .میوه میخوردن،پوستاشو مینداختن روفرش.پسرش ۷سالشه،دخترش۴سال.تخمه،پفک ،چیپس رو همشو میرختن کف خونه و با دست له میکردن،رو مبلم بپر بپر میکنن.رو میز عسلیم میشینن.واااااای نگم براتون افتضاحن از تربیت،تمیزی!خلاصه منم هی گوش زد میکردم ولی دوستم عین خیالش نیست تو تهران سرایداره و الان خونه،ماشینم خریدن ‌.هرسری میاد چاق تر میشه و من چون میدیدمش هرسری جا میخوردم.فرض کن از ۶۰کیلو ۱۰۰کیلو شده با قد۱۵۸.این سری بهش گفتم چقدر تپل شدی ب خودت برس و لاغرکن ک همون خوش اندام قبل بشی. اصلا منظور بدی نداشتم خدااااشاهده.شیتان وپیتان کن و ب خودت اهمیت بده‌چون وضع شونم بد نیست ولی فوق العاده تنبله.برگشت بهم گفت با اخم ک میخوای عیبای خودتو بگم،....!کلت کوچیکه،کچلی و فلان وبهمان.من اصلا قصدتوهین نداشتم ب عنوان دوست گفتم اونم برگشت اینو گفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی کله من نمیشه بزرگ کردد ولی تو میتونی خیکتو کوچک کنی😅

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
چون صمیمی بودیم اشکالی نمی بینم  ولی این وسط چرا بچهاشو گفتی شلوغ 😂؟؟

چون واقعا شلوغن و رو اعصاب هرسری میان خونم یعنی میترکونن‌.با پاش بدون دمپایی میره دستشویی و میاد رو سرامیک کف خونم سرسره بازی میکنه و کثیف .بچه هاش غیرقابل تحملن‌ همه ازشون بدشون میاد

كلاً موضوع تولد و بچه ها ربطى به حرفى كه بين تون زده شده نداشت

بعدم صميمى ام باشيد به شما ربطى نداره كى لاغر يا چاق خودش بيشتر از شما نگران سلامتيش هست بهتره دايه دلسوزتر از مادر نشيم كه طرف رى اكشون نشون داد بهمون برنخوره

ماهرخ هستم 

متنفرممم یکی بره خونه کسی و بخواد بچش از این  کارا بکنه درسته دیگه شلوغ کنه ولی ن اینکه پوست میوه و تخمه اینارو بندازه زمین اه بخدا من جایی میرم همش دنبال بچمم تا یه وقت خراب کاری نکنه 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
میگفتی کله من نمیشه بزرگ کردد ولی تو میتونی خیکتو کوچک کنی😅

این حرف اصلا قشنگ نیست

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈
آره حرف بدی زدی از اول مرتب راجع به بچه هاش گفتی آخرش هم به وزن خودش گیر دادی تازه میپرسی حرف بدی ...

پیش خودش نگفته ک اینجا میگه بچه هاش شلوغه 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

نه حرف بدی نزدی ولی نباید به بچه هاش چیزی میگفتی

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈