2777
2789
عنوان

خدایا خستم....

133 بازدید | 13 پست

خدایا چی میشه به دل منم نگاه کنی

خستم

از این همه ترس و بلاتکلیفی

از گوشه کنایه های مردم

خستممم

دیگه بریدم ای خدا

پس کجایی

همش غصه و گریه

هیچ کسی رو ندارم باهاش دردودل کنم

خیلی تنهام

من ازت یه بچه خواستم که همدمم بشه

چرا ازم دریغ میکنی

خداااا

قشنگترین معجزهء زندگیمی💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم میدونم اومدی درد دل کنی اما آه و ناله رو ول کن۔ راضی باش به خواسته خدا۔ منم همین مشکلو دارم خیلیم گریه میکنم چون الان تو خونریزی بعد آی وی افم اما دیگه نمیگم خدایا چرا و ۔۔ با خدا حرف بزن سبک شی اما هیچیو نمیشه به زور از خدا خواست۔ بخواد خودش میده نخوادم نمیده۔ اتفاقا الان من میخواستم تاپیک بزنم چه سرگرمیا و کارایی و شروع کنم جایگزین اینجور افکار باشه برام۔منم چندین ساله خودمم درگیر بچه و۔۔۔ کردم نه هیکل برام مونده نه اعصاب نه ۔۔۔ باید دوربشه یه مدت فکرمون تا با ارامش خدا بده یا نده۔ اونشو نمیدونم من هم سنم بالاست هم دیگه ذخیره تخمکی ندارم۔ حتما خدا یه چیزی میدونه ناراحت نباش و سرتو گرم کن۔ تا کی باید مدام تو فکر بچه بود۔ کنار اومدن و برنامه داشتن برای بقیه زندگی رو تمرین کن۔شاید خدا هم این وسطا کاری برامون کرد۔ امید به لطفش رو داریم اما خب ممکن هم هست حکمتش چیز دیگه ای برامون بخواد

منم برا هردوتاتون دعا میکنم چون خودمم این مشکلو داشتم ولی برام ن حل شد خدارو شکر میکنم برا فرشته کوچ ...

مرسی عزیزمم

خداروشکر که دلت آسوده شده

خدا فرزندتو حفظ کنه برات

قشنگترین معجزهء زندگیمی💜