2777
2789
انشالله بهم خبرش و بده من به شدت سینم درد می‌کنه و گشنمه ولی حالت تهوع هم دارم حالا خدا میدونه

منم همش گشنم میشه اما برای دردایی که دارم میترسم پری بشم باشه عزیزم شما هم خبرش رو بده 🤰🤰🤰🤱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله توهم مامانی دلم روشنه 😍🙂

ممنونم از دل مهربونت انشالا هردومون مامان باشیم امشب شب ارزوهاست براتون دعا میکنم و برای همه چشم انتظارا 😘♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🌹

وندفو خیلی دقیق .اینماه چ کارایی انجام دادی فدات ک باردار شدی؟ازز دارو یا ختم یا خوراک خاصی؟

ببین من قبلاً یه بار با کلومفین باردار شدم سقط شد یه چند ماه بعد اقدام کردم و پریودم خیلی نامنظم بود بیشتر وقتها تا آمپول نمیزدم پریود نمی‌شدم  یه دکتری رفتم بهم قرص اثلق داد عالی بود دیگه خودم پریود میشدم و بعد پاکی این ماه هم عکس رنگی انداختم 

اررره بگو

اقدام تو روزای تخمک گذاری استفاده از دوسین هم خودم هم شوهرم  ماه چهارممه دعای نی نی سایتیها و رفتم حرم امام رضا با دل شکسته ازش خواستم انشالا مامان بشین به زودی زود و منم باردارباشم بی بیم هاله داره نمیدونم بازم عزیزم🌹

بعد یه دکتری هست تو اینستاگرام خیلی ها باهاش باردار شدن بیشترین چیزی که هست یه مدل حلواست 

Maryamasadzade376

این پیج کنه هر کی خواست بهم پیام بده براش بفرستم فردا شب هم دارم میرم مشهد می‌خوام لایو بزارم اگه خواستین پیجمم بازه نیاز نیست فالو کنین بیاین شاید کمکی از دستم بر بیاد