2777
2789

برو دکتر استرس هم نداشته باش 

گوش هایم را میگیرم! چشمهایم را می بندم! زبانم را گاز میگیرم! ولی حریف افکارم نمی شوم! چقدر دردناک است فهمیدن..!!           خوشبحال عروسک آینه آویزان به آینه ماشین، تمام پستی بلندی زندگیش را فقط میرقصد..!!                               ‌‌‌‌‌‌                      کاش زندگی از آخر به اول بود.. پیر به دنیا می آمدیم..                آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم... سپس کودکی معصوم میشدیم و در، نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم..!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس بیخودی نداشته باش هر علایمی کرونا نیس

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
کرونا نیست  چون یا سرفه یا بدن درد یا تب...‌ بلاخره یه علامت دیگه باید داشته باشی

نه تب دارم ن سرفه ن گلو درد ن حس بویااییمو از دس دادم ولی دو هفته اسهالم یکم عجیبه بدام 

ارع شایدم بیشتر اتفاقی تو گوگل دیدم  از علائم کروناست

آره از علائمهای کروناکه هست .. منم خردادماه که کروناگرفته بودم اول صبح باگلودردبیدارشدم واسهالم دوساعت بعدشروع شدوهمینطورتاروزاخرکرونام اکثرا من اسهال داشتم

پدرشوهرم ایناهم ک کروناگرفتن اسهال داشتن..اما چون شماهیچ علامت دیگه ایی ندارین ممکنه دلیلش چیزدیگهی باشه،،بازم ماسردرنمیاریم فقط پزشک

خدایا شکرت شکرت شکرت