2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید خیلی حالم بده

150 بازدید | 11 پست

سوزن گوشیم که باهاش میشه جای سیمکارت و کارت حافظرو باز کرد نمیره توش هرکاری میکنم خواهش میکنم بگید چیکار کنم لطفا براتون دعا میکنم

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤

بازیهزسوزن ته گرد با سوزن خیاطی انجام بده🤔🤔🤔

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجور مواقع داداشمو بیدار میکنم😐😂😂👌😂😂 

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

سوزن ساده بکن توش

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

سیمکارتتو با سوزن معمولی در بیار

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙
2790
2778
2791
2779
2792